ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Το combo, τα τρίποντα του Νέντοβιτς και ο Κρουμπάλι

Ο άσος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ Νεμάνια Νέντοβιτς πανηγυρίζει απέναντι στη Λάρισα
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πανηγυρίζει απέναντι στη Λάρισα INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον δεύτερο ημιτελικό της Stoiximan Basket League στη σειρά της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Stoiximan Basket League με τη Λάρισα, κερδίζοντας με 87-77 το πρώτο ματς, που έγινε στο ΟΑΚΑ. Η συνέχεια δίνεται απόψε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης (19:30 ERT3, Live από το SPORT24).

Λάρισα - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού ήταν απόλυτα ανταγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι, έχοντας σε καταπληκτική βραδιά στον Στέφαν Μούντι, ο οποίος έβαλε 29 πόντους με 7/11 τρίποντα. Είναι χαρακτηριστικό πως η Λάρισα κέρδισε δύο περιόδους, την πρώτη με 25-20 και την τρίτη με 23-21, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο έχασε οριακά με 17-15.

Οι "πράσινοι" επικράτησαν χάρη στο κυριαρχικό τους δεύτερο δεκάλεπτο (29-14). Κορυφαίοι σκόρερ για το “τριφύλλι” ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 18 πόντους και ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 20.

Ο Σέρβος γκαρντ είχε 3/6 τρίποντα σχεδόν σε 23 λεπτά συμμετοχής. Υπενθυμίζεται, ότι στην κανονική περίοδο, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε κερδίσει δύσκολα εκτός έδρας (90-86) τη Λάρισα χάρη στη ραψωδία του Νέντοβιτς, ο οποίος είχε 38 πόντους με 8/14 τρίποντα!

Ο Νέντοβιτς έχει αγωνιστεί φέτος σε 19 ματς στη Stoiximan Basket League και έχει ευστοχήσει σε πάνω από δύο τρίποντα εννιά φορές. Στο 2.00 το Over 2,5 εύστοχα τρίποντα 31χρονου άσου.

Σε ατομικό επίπεδο, έχει επίσης ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να κάνει double-double ο Γιώργος Παπαγιάννης. Την Κυριακή κατέβασε 12 ριμπάουντ, ωστόσο έμεινε στους 7 πόντους σε σχεδόν 29,5 λεπτά συμμετοχής. Ο διεθνής σέντερ των "πράσινων" ολοκλήρωσε τη σεζόν στη EuroLeague με 10,3 πόντους κατά μέσο όρο και 8,2 ριμπάουντ. Τα αντίστοιχα νούμερα του Παπαγιάννη στη Stoiximan Basket League είναι 10,1 πόντοι και 7,9 ριμπάουντ στη regular season, 11 πόντοι και 7,7 ριμπάουντ στα τρία ματς των playoffs. Στο 3.25 το double-double του Παπαγιάννη.

Λογική επιλογή είναι και το double-double του Ουσμάν Κρουμπάλι, του κορυφαίου ριμπάουντερ φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο σέντερ της Λάρισας έχει κάνει double-double και στα τρία παιχνίδια των playoffs και μετράει συνολικά 11 μαζί με τη regular season. Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Κρουμπάλι έχει γράψει διψήφιο αριθμό ριμπάουντ σε 15 ματς φέτος.

Με δεδομένο ότι ο Τακιανός τον χρησιμοποιεί στα playoffs πάνω από 35 λεπτά το ματς, κρίνεται εφικτό να γράψει ξανά διψήφια νούμερα σε δύο στατιστικές κατηγορίες, σε αποδόσεις που πλησιάζουν τον τριπλασιασμό.

Σε ό,τι αφορά στο χάντικαπ του αγώνα, οι μπουκ το έχουν βγάλει στους 15,5 πόντους. Εκτός απροόπτου, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα κερδίσει ξανά με διψήφια διαφορά. Η Λάρισα πάντως απέδειξε με την εμφάνισή της την Κυριακή ότι δεν έφτασε τυχαία στα ημιτελικά και μπορεί να σκοράρει ξανά πάνω από 70 πόντους. Πάνω σε αυτή τη λογική, μπορούμε να χτίσουμε απόδοση διπλασιασμού, παίρνοντας το διπλό με -9,5 σε συνδυασμό με το Over 154,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: 1 -9,5 & Οver 154,5 (απόδοση 2.00), 19:30
  • Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Νέντοβιτς Over 2,5 εύστοχα τρίποντα (απόδοση 2.00), 19:30
  • Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Παπαγιάννης double-double (απόδοση 3.25), 19:30
  • Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Κρουμπάλι double-double (απόδοση 2.85), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ