ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Τελευταίο χαρτί της ΑΕΚ Betsson για να σώσει τη σεζόν

Ο Κουζμίνσκας
Ο Κουζμίνσκας EUROKINISSI SPORTS

Με την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 89-81, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική στην EuroLeague. Σειρά πλέον παίρνει το ελληνικό πρωτάθλημα, στην τελευταία του στροφή στην κανονική διάρκεια.

Το κρίσιμο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται το Περιστέρι bwin, ψάχνοντας το ροζ φύλλο που θα τη φέρει οριστικά στο Top-6 του τρίτου γύρου, χωρίς να χρειαστεί να κοιτάξει τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Από την άλλη, οι "κυανοκίτρινοι" είναι οριστικά τρίτοι, ωστόσο κάθε νίκη μετράει αφού η τωρινή κατάταξη δεν είναι η οριστική εν όψει playoffs.

Αν η ΑΕΚ Betsson ηττηθεί, θα ευελπιστεί να μην κερδίσει ο Κολοσσός το Μαρούσι στην Ρόδο για να τερματίσει έκτη. Για την ΑΕΚ δεν θα αγωνιστούν οι Τίλμαν, Μόργκαν και Φλιώνης. Αντίθετα, ο Λάνγκστον Χολ είναι πλέον διαθέσιμος να αγωνιστεί και στη Stoiximan Basket League, αφού δηλώθηκε στο ελληνικό ρόστερ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Περιστέρι έχει κλειδώσει την τρίτη θέση, ενώ μεσοβδόμαδα πανηγύρισε τεράστια πρόκριση στους "8" του Basketball Champions League επικρατώντας της Τενερίφη με 90-82. Οι "πρίγκιπες της δυτικής όχθης" δεν έχουν γνωστοποιήσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, οπότε ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται να έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του.

Μία χρονιά που τίποτα δεν έχει πάει καλά για την ΑΕΚ, φτάνει προς το τέλος της. Αν η ομάδα του Ηλία Ζούρου δεν καταφέρει να μπει στην εξάδα, θα πρόκειται ίσως για τη χειρότερη σεζόν της ομάδας επί προεδρίας Μάκη Αγγελόπουλου. Το Περιστέρι είναι αρκετά ταλαιπωρημένο, αδιάφορο και δεν θεωρούμε πως θα παίξει τα μέγιστα, αφού ακολουθούν γι’ αυτό πιο σημαντικά παιχνίδια. Θα επιλέξουμε τον άσο, σε απόδοση 1.86, με την "Ένωση" να μην έχει άλλα περιθώρια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Betsson - Περιστέρι: 1 (απόδοση 1.86), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ