ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Στην Πολωνία για το 3/3 η ΑΕΚ Betsson με Ραντλ στο 2.82

Ο άσος της ΑΕΚ Τσέισον Ραντλ
Ο άσος της ΑΕΚ Τσέισον Ραντλ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της ΑΕΚ Betsson με την Κινγκ Στσέτσιν για το Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ Betsson δοκιμάζεται απόψε στην Πολωνία με την Κινγκ Στσέτσιν για το πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League (19:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα έχει ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις φέτος με 2/2 νίκες κόντρα στη Λούντβιγκσμπουργκ στα Λιόσια και απέναντι στη Σάσαρι στην Ιταλία. Αν η Ένωση κερδίσει και μέσα στην Πολωνία θα κάνει μεγάλο βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο 4ο γκρουπ και κατ' επέκταση της απευθείας πρόκρισης στους "16" του BCL.

Ο Στσέτσιν ιδρύθηκε μόλις το 2004 κι έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία του πολωνικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2015/16. Πέρυσι κατέκτησε το παρθενικό της πρωτάθλημα, επικρατώντας στους τελικούς της Σλασκ και φέτος παίζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Στην πρεμιέρα, κέρδισε 93-85 τη Σάσαρι εντός έδρας, όμως στη συνέχεια έχασε με 82-78 από τη Λούντβιγκσμπουργκ στη Γερμανία. Απόψε θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Betsson μετρώντας τρεις διαδοχικές ήττες, αφού έχασε και τα δύο τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η ΑΕΚ Betsson βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη φόρμα, με ρεκόρ 4-1 στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της. Σε αυτό το διάστημα έχασε μόνο από την Άρη στο Αλεξάνδρειο. Το Σάββατο, η Ένωση ήταν καταιγιστική επιθετικά και επικράτησε με 103-88 της Καρδίτσας για τη Stoiximan Basket League. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τσέισον Ραντλ με 20 πόντους και 6/8 τρίποντα.

Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ ήταν καθοριστικός και στην τεράστια ανατροπή των κιτρινόμαυρων επί της Σάσαρι με 18 πόντους και 5/8 τρίποντα. Στο 1.75 να ευστοχήσει και απόψε σε τουλάχιστον δύο τρίποντα. Στο 2.82 μπορεί να φτάσει η απόδοση αν ταυτόχρονα η ελληνική ομάδα βάλει τουλάχιστον 82 πόντους.

Η ΑΕΚ Betsson, επιθετικά έχει πολλές λύσεις και φέτος σε επτά ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη σημειώνει κατά μέσο όρο 85,4 πόντους. Αντίστοιχα, η Στσέτσιν δεν έχει κρατήσει κανέναν αντίπαλό της κάτω από τους 80 πόντους στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κινγκ Σζέτσιν – ΑΕΚ Betsson: Ραντλ Over 1,5 εύστοχα τρίποντα & AEK Οver 81,5 (απόδοση 2.82), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ