ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Σε φόρμα ο Προμηθέας, μπορεί να κρατήσει το χάντικαπ το Μαρούσι

Προγνωστικά Μπάσκετ: Σε φόρμα ο Προμηθέας, μπορεί να κρατήσει το χάντικαπ το Μαρούσι
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Μαρούσι και Καρδίτσα - Προμηθέας για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται τόσο στη μάχη για την πρώτη τετράδα, όσο και για τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Να επιστρέψει στις νίκες, μετά από δύο σκληρές ήττες σε Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα (80-73) και Τόφας στη Θεσσαλονίκη (63-95), θέλει ο ΠΑΟΚ, απέναντι στο επικίνδυνο Μαρούσι που πάλεψε αλλά ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό (92-79).

Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να μαζέψει στα συντρίμμια του, αφού το τελευταίο διάστημα δεν παίζει καθόλου καλό μπάσκετ. Αποδέσμευσε τον Κένταλ Σμιθ και πλέον έχει μία λύση λιγότερη. Το Μαρούσι… μυρίζει αίμα και είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Το έχει αποδείξει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

Μοιάζει να είναι σε καλύτερο φεγγάρι από τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε ντέρμπι. Πάμε με το διπλό με 7 πόντους αβαντάζ για την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η Καρδίτσα φιλοξενεί τον Προμηθέα. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έβλεπε τον Απόλλωνα να κάνει ό,τι θέλει για 35’ στο "Γ. Μπουρούσης". Παρόλα αυτά, στο τέλος έκανε μία επική επιστροφή και με τρομερό τρίποντο του Μακ, επικράτησε των Πατρινών με 76-74 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Χωρίς να πιάσει κάποια σπουδαία εμφάνιση, ο Προμηθέας, που είδε τον Χέιλ να επιστρέφει από τον τραυματισμό του και τον Κάουαν (22π., 9 ασίστ) να κάνει μία ακόμα πολύ γεμάτη εμφάνιση, νίκησε τον ΠΑΟΚ, με 80-73 και παρέμεινε μόνος του στην τρίτη θέση. Οι Πατρινοί κέρδισαν και στη Γαλλία τη Λε Μαν και απέδειξαν πως βρίσκονται σε καταπληκτικό φεγγάρι.

Η διαφορά ποιότητας και βάθους με την Καρδίτσα, είναι μεγάλη. Πάμε με το διπλό, με τουλάχιστον 6 πόντους για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Μαρούσι: 2 + 7.5 (απόδοση 1.75), 14:45
  • Καρδίτσα - Προμηθέας: 2 -5,5 (1.75), 17:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ