ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ψάχνεται η ΑΕΚ Betsson, δικαιολογημένα φαβορί η Μούρθια

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ψάχνεται η ΑΕΚ Betsson, δικαιολογημένα φαβορί η Μούρθια
Οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson με τον Ηλία Ζούρο INTIME

Η δράση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν σταματά με το ελληνικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται απόψε στο Basketball Champions League. Τόσο η ΑΕΚ Betsson, όσο και ο Προμηθέας δίνουν μάχες κόντρα σε Μούρθια και Χάποελ Χολόν.

Δύο σερί ήττες που την έβαλαν σε μπελάδες γνώρισε η ΑΕΚ Betsson την τελευταία εβδομάδα. Στην Ευρώπη, ξεκίνησε το Top 16 με 0-2 μετά και την ήττα από τη Χαποέλ Χολόν με 79-68. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχασε από τον Κολοσσό στη Ρόδο με 103-80, έπεσε στην 8η θέση και μπορεί να χάσει και την είσοδο στην πρώτη εξάδα της Stoiximan Basket League.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, εκτός είναι οι τραυματίες Δημήτρης Φλιώνης (ενοχλήσεις στη μέση), Λάνγκστον Χολ (διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής) και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (επανέρχεται σιγά-σιγά από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε λόγω κατάγματος στο 4ο μετακάρπιο της αριστεράς άκρας χειρός, δηλαδή στο δάχτυλο). Βέβαια, θυμίζουμε ότι ο Χολ δεν υπολογίζεται ουσιαστικά.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Σίτο Αλόνσο είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Μούρθια την περασμένη εβδομάδα, έκανε το 2 στα 2 στον όμιλο, με το 90-81 κόντρα στον Προμηθέα. Τραυματίας είναι ο Σουηδός Χάκανσον, όπως και ο ομοεθνής του Μπιργκάντερ. Η Μούρθια βρίσκεται σε θετική φόρμα και στη δύσκολη και απαιτητική ισπανική λίγκα, βρίσκεται στην 6η θέση με 12 νίκες και 9 ήττες.

Μεγάλο παιχνίδι στα Λιόσια. Η ΑΕΚ Betsson έχει το μεγάλο "πρέπει", αφού σε περίπτωση ήττας επί της ουσίας θα μείνει εκτός συνέχειας. Οι Ισπανοί πάνε για το απόλυτο και θέλουν να καθαρίσουν την πρωτιά από νωρίς, προκειμένου να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στην οκτάδα. Η Μούρθια είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει τόσο την ποιότητα όσο και το βάθος προκειμένου να φύγει με το διπλό από τα Λιόσια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το διπλό παρουσιάζει σταθερά πτωτική πορεία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Betsson – Μούρθια: 2 – 2,5 (απόδοση 1.78), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ