ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Μπορεί να κρατήσει το χάντικαπ ο Προμηθέας κόντρα στον Ολυμπιακό

Προγνωστικά Μπάσκετ: Μπορεί να κρατήσει το χάντικαπ ο Προμηθέας κόντρα στον Ολυμπιακό
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται η 17η στροφή της Stoiximan Basket League, με την αναμέτρηση του Προμηθέα κόντρα στον Ολυμπιακό στην Πάτρα, να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Καρδίτσα φιλοξενεί στο "Γ. Μπουρούσης" το Περιστέρι.

Ο Προμηθέας παρά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη σεζόν, φαίνεται πως τώρα βρίσκεται σε μία φάση κάμψης. Γενικά, είναι σε ένα περίεργο αγωνιστικά φεγγάρι, μετρώντας τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να πέσει από την 3η θέση και να κινδυνεύει να πάει και πιο χαμηλά. Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ηττήθηκε εκτός έδρας με 91-80 από τη Μούρθια στην Ισπανία, για τους "16" του BCL.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός νίκησε απουσίες και αντιπάλους και έκανε το 2 στα 2 στη διπλή αγωνιστική της EuroLeague απέναντι σε Άλμπα (101-87 εντός) και Μπάγερν Μονάχου (72-76 εκτός), με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να πλησιάζει στη μία νίκη την πρώτη εξάδα της διοργάνωσης. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, εκτός για τους Πειραιώτες παραμένουν οι Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοβ, με τον νεοαποκτηθέντα σέντερ, Μόουζες Ράιτ, να δηλώνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα αντί του Σέρβου.. Εκτός λίστας παραμένουν οι ΜακΚίσικ και Σίκμα.

Η κόπωση είναι δεδομένη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει στο μυαλό του και το ματς της Πέμπτης απέναντι στη Βαλένθια. Κακά τα ψέματα, δύσκολα οι Πειραιώτες θα πάρουν το πλεονέκτημα έδρας, οπότε λογικό και επόμενο είναι να δίνουν έμφαση κυρίως στη EuroLeague. Ο Προμηθέας ψάχνει αντίδραση και έχει κίνητρο να αποδείξει πράγματα απέναντι σε έναν καλό και ισχυρό αντίπαλο. Έχει την ποιότητα να είναι ανταγωνιστικός. Θα στηρίξουμε τον άσο με 12,5 πόντους για τους Πατρινούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Προμηθέας - Ολυμπιαακός: 1 +12,5 (απόδοση 1.78), 17:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ