ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το μομέντουμ του Άρη στο 1.72

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Τρέντο
Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Τρέντο INTIME

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Stoiximan Basket League με το μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ να μαγνητίζει τα βλέμματα.

Ο Άρης βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση, με έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια του. Πανηγύρισε μία μεγάλη επιτυχία με την πρόκριση στα play of του EuroCup και μία ακόμα μεγαλύτερη, με το απίστευτο διπλό της περασμένης Δευτέρας (70-73) επί του Παναθηναϊκού AKTOR, έπειτα από 27 χρόνια! Ο κόσμος γεμίζει το Αλεξάνδρειο σε κάθε παιχνίδι και το κλίμα που υπάρχει στους κιτρινόμαυρους μας παραπέμπει σε παλαιότερα χρόνια όταν η ομάδα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα..

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, μετά από καιρό πήρε μία εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 87-70 του Απόλλωνα Πάτρας. Μεσοβδόμαδα ανακοίνωσε τόσο το διαζύγιο με τον Χάρισον, όσο και την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πολωνό γκαρντ Μίχαλακ. Eίναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμα βρει χημεία και τα πατήματά του. Αφενός με τις πολλές αλλαγές αλλά και με τους τραυματισμούς βασικών παικτών.

Το ενδεχόμενο να κερδίσει ο φορμαρισμένος Άρης με τουλάχιστον 3 πόντους και να σημειώσει ο ίδιος μίνιμουμ 73 μοιάζει ένα αρκετά βατό combo για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, έχουν τον ίδιο κορμό εδώ και αρκετό καιρό, ενώ θα έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου τους. Σε αυτά τα παιχνίδια, η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο. Ο ΠΑΟΚ με τις αρκετές αλλαγές… ψάχνεται, ενώ η εικόνα του δεν είναι και η καλύτερη δυνατή τον τελευταίο καιρό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρης – ΠΑΟΚ: 1 – 2,5 & Άρης over 72,5 πόντοι (απόδοση 1.72), 16:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ