ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το κίνητρο της ΑΕΚ Betsson και την έδρα της Δόξας Λευκάδας

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το κίνητρο της ΑΕΚ Betsson και την έδρα της Δόξας Λευκάδας
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME SPORTS

Μετά την ολοκλήρωση της EuroLeague, σειρά παίρνουν οι εγχώριες διοργανώσεις. Το Match Money κάνει παιχνίδι στο μπάσκετ με δύο επιλογές, μία από την Stoiximan Basket League και μία από την Elite League

Μεγάλο παιχνίδι για την Stoiximan Basket League με την ΑΕΚ Betsson να φιλοξενεί τον Προμηθέα στα Άνω Λιόσια. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά σε λίγες μέρες και για το BCL. Βέβαια τότε, το ενδιαφέρον θα είναι μόνο στην πλευρά των Πατρινών.

Αντίθετα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος το πιο ισχυρό κίνητρο ανήκει στην έδρα, καθώς η Ένωση παλεύει για να μπει στην εξάδα. Η ΑΕΚ Betsson βέβαια έχει πίσω της τη σκληρή ήττα – αποκλεισμό από την Χολόν, ενώ η ομάδα του Παπαθεοδώρου έρχεται από τεράστια νίκη απέναντι στην Μούρθια.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού οι γηπεδούχοι είναι τιμωρημένοι. Θα στηρίξουμε πάντως το μεγάλο "πρέπει" της έδρας.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται το πρωτάθλημα της Elite League με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά. Το παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι αυτό ανάμεσα στη Δόξα Λευκάδα και τον Ερμή Σχηματαρίου. Οι γηπεδούχοι είναι στην 9η θέση με ρεκόρ 12-13 και θέλουν αφενός να τελειώσουν με την υπόθεση play out και αφετέρου να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα για το play-in.

Ο Ερμής βρίσκεται στην 7η θέση με 15-10 και προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Η Δόξα ωστόσο, όπως απέδειξε και με τη ΝΕΜ, στην έδρα της δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Θα επιλέξουμε τον άσο με τουλάχιστον 3 πόντους σε απόδοση 1.88.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Betsson - Προμηθέας: 1 -2,5 (1.78), 20:15
  • Δόξα Λευκάδας - Ερμής Σχηματαρίου: 1 -2,5 (1.88), 17:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ