ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το δεξί ο Ζούρος στον πάγκο της ΑΕΚ Betsson για το 1.85

Ο Ηλίας Ζούρος
Ο Ηλίας Ζούρος EUROKINISSI - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

Η δράση στο μπάσκετ συνεχίζεται με την εκκίνηση της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Σήμερα, διεξάγονται τέσσερις αναμετρήσεις με το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ωστόσο, υπάρχουν δύο άλλες αναμετρήσεις με πολύ μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η Καρδίτσα φιλοξενεί στο "Γ. Μπουρούσης" την ΑΕΚ Betsson. Οι Θεσσαλοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες στην έδρα τους κόντρα σε Απόλλωνα, Προμηθέα, Άρη και Μαρούσι. Στον αντίποδα, η ΑΕΚ δεν είναι καθόλου καλά.

Ο Ζοάν Πλάθα απομακρύνθηκε από τον πάγκο και στη θέση του προσλήφθηκε ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος απόψε θα κάνει το ντεμπούτο του. Η Ένωση δεν έχει κερδίσει μέσα στο 2024, έχοντας γνωρίσει ήττες από Ολυμπιακό, Απόλλωνα, Άρη και εσχάτως από τον Προμηθέα για το BCL.

Πλέον, η ΑΕΚ Betsson είναι σε δυσχερή θέση για την είσοδο στην εξάδα. Δήλωσε πάντως στον ΕΣΑΚΕ τον Όστιν Χόλινς και θα παραταχθεί ενισχυσμένη. Το ματς στην Καρδίτσα είναι must win. Στο 1.85 το διπλό της ΑΕΚ με -5,5, στη λογική ότι είναι πιο ποιοτική ομάδα και με περισσότερο βάθος από τους Θεσσαλούς.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία αναμένεται και στο Περιστέρι bwin, εκεί όπου η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα φιλοξενήσει το Μαρούσι. Οι πρίγκιπες της δυτικής όχθης βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά το μεγάλο διπλό μέσα στην Πάτρα επί του Προμηθέα με 81-75.

Παρά την ήττα, μεσοβδόμαδα, στην παράταση με 77-75 κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, για το BCL, το Περιστέρι δείχνει πως βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση. Το Μαρούσι είναι αρκετά επικίνδυνο, όπως έδειξε και στο ματς στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ και αν κάποιος το υποτιμήσει, μπορεί να την πατήσει.

Το Περιστέρι σκοράρει κατά μέσο όρο 80,5 πόντους, ενώ το Μαρούσι 82,2. Και οι δύο ομάδες είναι αρκετά παραγωγικές και στο μεταξύ τους παιχνίδι μπορούν να επιβεβαιώσουν το line. Πάμε με το over στους 162,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καρδίτσα – ΑΕΚ Betsson: 2 – 5,5 (απόδοση 1.85), 17:15
  • Περιστέρι bwin – Μαρούσι: Over 162,5 (απόδοση 1.92), 19:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ