ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με το 1.85 στο ντέρμπι των Δικεφάλων

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον
Ο Έλβαρ Φρίντρικσον EUROKINISSI/LATO KLODIAN

 Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες επιστρέφει στο προσκήνιο και η Stoiximan Basket League, με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Μάχες στα περισσότερα μέτωπα, την πρώτη εξάδα, αλλά και την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Απόψε, διεξάγονται τρία παιχνίδια. Αυτό που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ Betsson.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Στον ΠΑΟΚ έγιναν αρκετές αλλαγές, με τον Τακιανό να αποτελεί παρελθόν και τον Νεραντζάκη να αναλαμβάνει. Ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αφού από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίαζε μόνο ο Μαργαρίτης. Ο Τάουνς που είχε μικροενοχλήσεις είναι καλά, ενώ οι διεθνείς επέστρεψαν χωρίς κάποιο τραυματισμό.

Στον αντίποδα, η ΑΕΚ Betsson με τον Κουζμίνσκας έδειξε πως είναι άλλη ομάδα. H απουσία του Τίλμαν είναι κομβική, αλλά μπορεί να καλυφθεί. Η Ένωση μετά το διπλό στην Καρδίτσα μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Ακολουθεί το απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ Χολόν (κεκλεισμένων των θυρών), αλλά έτσι όπως τα έκαναν οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να διαλέξουν παιχνίδια. Ο Χολ δεν είναι δηλωμένος στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ Betsson να έχει ακόμα μία αλλαγή να κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Πυλαία αναμένεται να έχει πολύ κόσμο, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Η ΑΕΚ Betsson έχει αδυναμίες, κυρίως στο "5", ενώ τις περισσότερες φορές μία αλλαγή προπονητή είναι ευεργετική, αφού οι περισσότεροι παίκτες θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Ο άσος σε απόδοση 1.85, έχει στοιχηματική αξία, αφού ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι ένα κλικ μπροστά από την ΑΕΚ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Betsson: 1 (απόδοση 1.85), 18:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ