ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με Φρίντρικσον ο ΠΑΟΚ για το 2.10 κόντρα στη Χάποελ

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον
Ο Έλβαρ Φρίντρικσον FIBA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του BCL.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε στην Πυλαία τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για την τρίτη αγωνιστική του Basketball Champions League (19:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει ξεκινήσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια φέτος με μία νίκη και μία ήττα. Στην πρεμιέρα κέρδισε μέσα στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατασαράι με 88-77, όμως στη συνέχεια έχασε με το βαρύ 94-72 στη Λισαβόνα από την Μπενφίκα.

Απόψε, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει την ευκαιρία, αν κερδίσει τη Χάποελ, να βάλει από κάτω και τη Γαλατά και την Μπενφίκα, που έχουν ρεκόρ 1-2. Η αποστολή του βέβαια δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού η Χάποελ είναι και φέτος από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται το Ισραήλ, η περσινή φιναλίστ του BCL έχει πλέον μετακομίσει στο Βελιγράδι και φυσικά δεν έχει εγχώριες υποχρεώσεις. Παρότι η ομάδα του Αλεξάνταρ Τζίκιτς ήταν χωρίς επίσημο αγώνα για έναν μήνα έχει μπει στον όμιλο του BCL με 2/2 νίκες. Αρχικά κέρδισε στο Aleksandar Nikolic Hall τη Γαλατά στην παράταση με 99-96, επιστρέφοντας στο δεύτερο ημίχρονο της κανονικής διάρκειας του αγώνα από το -15. Και εν συνεχεία πέρασε με ευκολία από την Πορτογαλία, επικρατώντας με 84-66 της Μπενφίκα.

Η Χάποελ εκτός απροόπτου θα τερματίσει πρώτη στον έβδομο όμιλο της διοργάνωσης και θα προκριθεί απευθείας στη φάση των “16”. Για τον ΠΑΟΚ βασικός στόχος είναι να αποφύγει την τελευταία θέση για να παίξει στα play-ins, επομένως αν καταφέρει απόψε να κερδίσει το μεγάλο φαβορί του γκρουπ, θα κάνει αποφασιστικό βήμα.

Σημειώνεται, ότι στο αποψινό ματς θα κάνουν το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ και οι νεοαποκτηθέντες Κένταλ Σμιθ και Τζάστιν Άλστον. Ο πρώτος αποκτήθηκε στη θέση του Φλάτεν, που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα και ο δεύτερος υπέγραψε συμβόλαιο ενός μήνα με προοπτική ανανέωσης για να καλύψει το κενό του τραυματία ΜακΝις.

Αμφότεροι τα πήγαν περίφημα στην πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στο νικηφόρο 67-54 επί του Απόλλωνα Πατρών στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο Άλστον ήταν εκπληκτικός, καθώς έκανε double-double με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ σε 22 λεπτά, ενώ ο Σμιθ (πρώην παίκτης του Κολοσσού) πρόσθεσε 10 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Οι μπουκ δίνουν φαβορί τη Χάποελ στους 7,5 πόντους, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι στην Πυλαία μπορεί να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερο ποιοτικό ταβάνι. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί απόψε μία γεμάτη εμφάνιση από τον κορυφαίο του περιφερειακό, τον Ελβαρ Φρίντρικσον.

Ο 29χρονος Ισλανδός γκαρντ, στα πρώτα δύο ευρωπαϊκά ματς της σεζόν, έκανε triple-double (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ) με τη Γαλατά και σημείωσε 16 πόντους με την Μπενφίκα. Σε συνολικά οκτώ ματς για πρωτάθλημα και Ευρώπη έχει σημειώσει έξι φορές από 12 πόντους και πάνω και κατά μέσο όρο σκοράρει 14,25.

Στο 1.53 να πιάσει απόψε μίνιμουμ τους 11. Στο 2.10 αν υπερασπιστεί ταυτόχρονα ο ΠΑΟΚ ένα χάντικαπ 12,5 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ: 1 +12,5 & Φρίντρικσον 11+ πόντοι (απόδοση 2.10), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ