ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με φόρα και τον Τζέιμς για το 2.00 η Μονακό στη Βαρκελώνη

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
Ο Μάικ Τζέιμς σε αγώνα της EuroLeague EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μονακό, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της βραδιάς στη EuroLeague είναι ασφαλώς αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μονακό. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 18-8, ενώ η Μονακό ακολουθεί στην πέμπτη με 16-10.

Και οι δύο ομάδες διεκδικούν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και η μεταξύ τους αναμέτρηση δεν αποκλείεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική τους κατάταξη στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Υπενθυμίζεται, ότι η Μονακό είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με 91-71 την Μπαρτσελόνα, επομένως αν διπλώσει απόψε τις νίκες της επί των μπλαουγκράνα θα πάρει μαζί της και την ισοβαθμία, εφόσον βέβαια στο τέλος της regular season τερματίσουν με τις ίδιες νίκες.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι στο αποψινό ματς ενδέχεται να γραφτεί ιστορία, αφού ο Μάικ Τζέιμς απέχει πλέον μόλις 29 πόντους από το να προσπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση. Ο ηγέτης της Μονακό έχει σκοράρει τουλάχιστον 29 πόντους 13 φορές σε 269 παιχνίδια καριέρας στη EuroLeague, ωστόσο σε 16 αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, έχει κατά μέσο όρο 13,3 πόντους και δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τους 20.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο τελευταίο πάντως επίσημο ματς της Μονακό, για το γαλλικό πρωτάθλημα, την Τετάρτη, ο Τζέιμς σημείωσε 31 και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 86-80, εκτός έδρας. Επίσης, είναι πρώτος σκόρερ φέτος στη EuroLeague με 19,4 πόντους.

Σε ό,τι αφορά στην Μπαρτσελόνα, προέρχεται από την ήττα στον τελικό του Copa del Rey, με 96-85 από τη Ρεάλ. Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος που χάνει φέτος η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου από τους μερένγκες μετά το Σούπερ Καπ. Στη EuroLeague, μετά την απρόσμενη ήττα στο Μιλάνο, απάντησε πειστικά κερδίζοντας διαδοχικά την Μπολόνια, τον Ερυθρό Αστέρα και την Άλμπα.

Απόψε πάντως, το εμπόδιο είναι πολύ πιο υψηλό. Πριν τη διακοπή η Μονακό ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας με πέντε διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ρεάλ, Εφές, Παρτίζαν, Φενέρ και Βίρτους. Το ενδεχόμενο η Μονακό να φανεί ανταγωνιστική στο Παλάου Μπλαουγκράνα συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες και ο συνδυασμός του διπλού με +6,5 πόντους με το 15+ πόντοι του Τζέιμς μας επιστρέφει απόδοση διπλασιασμού.

Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Live Streaming*! | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Μονακό: 2 +6,5 & Τζέιμς 15+ πόντοι (απόδοση 2.00), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ