ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με ένα combo διπλασιασμού και τον Τζέιμς στο Game 5

Ο Μάικ Τζέιμς με τη φανέλα της Μονακό στην EuroLeague
Ο Μάικ Τζέιμς με τη φανέλα της Μονακό στην EuroLeague PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον πέμπτο τελικό στο πρωτάθλημα Γαλλίας ανάμεσα στη Βιλερμπάν και τη Μονακό.

Πέμπτος και τελευταίος τελικός απόψε στη Γαλλία, θα κρίνει τον πρωταθλητή στη LNB (21:30 Live από το SPORT24). Η Βιλερμπάν έσπασε την έδρα της Μονακό στο Game 4, πήρε πίσω το break που είχε υποστεί στην πρεμιέρα και τώρα έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο για το 3-2, αφού η σειρά επιστρέφει στο Αστρομπάλ.

Βιλερμπάν - Μονακό: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το τέταρτο ματς εξελίχθηκε σε υγιεινός περίπατος για την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ, η οποία πήρε προβάδισμα 13 πόντων από την πρώτη περίοδο και έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω, φτάνοντας άνετα στο 2-2 με 85-65.

Ο Μάικ Τζέιμς έβαλε 34 πόντους (8/11 δίποντα, 2/8 τρίποντα, 12/15 βολές), ήταν όμως απελπιστικά μόνος, αφού από τους υπόλοιπους παίκτες της Μονακό, μόνο ο Ντουέιν Μπέικον ήταν διψήφιος (10 πόντοι). Στον αντίποδα, η Βιλερμπάν είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία με τους Τζόουνς (19), Νάιτ (19), Χάουαρντ (13) και Οκόμπο (11) να έχουν πάνω από δέκα πόντους.

Μέχρι στιγμής, η Βιλερμπάν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στη σειρά, αφού οι δύο νίκες της έχουν έρθει με μεγάλες διαφορές (+37, +17). Επίσης, έχει το μομέντουμ από το Game 4 και το πλεονέκτημα της έδρας, επομένως για αυτό οι μπουκ τη δίνουν φαβορί στους 3,5 πόντους.

Η Μονακό πάντως διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και σίγουρα περισσότερους παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα, που μπορούν να κρίνουν τα μεγάλα ματς. Το πιθανότερο είναι πως απόψε η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς θα βγάλει αντίδραση και θα είναι απόλυτα ανταγωνιστική στη Λιόν, αφού το διακύβευμα είναι πολύ σημαντικό.

Στη λογική λοιπόν ότι ο πέμπτος τελικός αναμένεται να έχει χαρακτήρα ντέρμπι, μπορούμε να ανεβάσουμε για μεγαλύτερη ασφάλεια στο +7,5 το χάντικαπ της Μονακό και να πάρουμε παράλληλα ένα βατό όριο 148,5 πόντων για να χτίσουμε ένα καλό combo διπλασιασμού με το Over. Άλλωστε, τρεις από τους τέσσερις τελικούς έχουν πάει πάνω από τους 150 πόντους αφού και οι δύο ομάδες διακρίνονται για το επιθετικό τους ταλέντο και την αθλητικότητά τους.

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά των παικτών, είναι απολύτως φυσιολογικό να περιμένουμε απόψε από τον Μάικ Τζέιμς να βγει μπροστά για τη Μονακό. Ο ηγέτης των Μονεγάσκων σκοράρει 18,25 πόντους κατά μέσο όρο στους τελικούς κι έχει βγει πρώτος σκόρερ σε δύο από τα τέσσερα ματς της σειράς. Στο 2.55 να κάνει το ίδιο και απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιλερμπάν – Μονακό: 2 +7,5 & Over 148,5 (απόδοση 2.00), 21:30
  • Βιλερμπάν – Μονακό: Τζέιμς Πρώτος Σκόρερ στο Game 5 (απόδοση 2.55), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ