ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με άμυνα και Τολιόπουλο για το 2.57 η Ελλάδα στη Χάγη

Προγνωστικά Μπάσκετ: Με άμυνα και Τολιόπουλο για το 2.57 η Ελλάδα στη Χάγη
INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία για τη 2η αγωνιστική της προκριματικής

Μετά το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Παρασκευής στο ΣΕΦ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε στη Χάγη με στόχο το διπλό κόντρα στην Ολλανδία. Ωστόσο, οι συνθήκες για το αποψινό ματς είναι αρκετά διαφορετικές. Οι Ολλανδοί στην πρεμιέρα τους στα προκριματικά ηττήθηκαν με διαφορά τεσσάρων πόντων (98-94) από τη Μεγάλη Βρετανία εκτός έδρας. Έμειναν πίσω μέχρι και 21 πόντους, αλλά δεν παράτησαν ποτέ το ματς. Οι οράνιε είχαν για κορυφαίο τον 22χρονο γκαρντ Κέγιε Φαν Ντε Βουρστ. Ο πλέι-μέικερ της ισπανικής Παλένθια σκόραρε 23 πόντους, ενώ είχε και 9 ασίστ.

Η Ελλάδα χωρίς να εντυπωσιάσει κέρδισε στο κατάμεστο ΣΕΦ την Τσεχία με 72-64. Η τριάδα Μήτογλου, Γουόκαπ και Παπανικολάου τα έκανε σχεδόν όλα, αφού έβαλε 54 πόντους και κατέβασε 23 ριμπάουντ!

Αυτά τα νούμερα θα πρέπει να τα πάρει από άλλους απόψε ο Βασίλης Σπανούλης, διότι οι τρεις κορυφαίοι της νίκης με την Τσεχία δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Ολλανδία. Συν τοις άλλοις, έμεινε εκτός και ο Λαρεντζάκης. Σε σύγκριση με την αναμέτρηση της Παρασκευής, στη δωδεκάδα θα μπουν οι Μήτρου-Λονγκ, Λούντζης, Μαντζούκας και Ζούγρης. Ειδικά για τους Μήτρου-Λονγκ και Ζούγρη το αποψινό ματς θα είναι πολύ ξεχωριστό, καθώς αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους με το εθνόσημο στο στήθος.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η δωδεκάδα της Εθνικής θα αποτελείται σήμερα από τους Καλαϊτζάκη, Ρογκαβόπουλο, Μωραΐτη, Κώστα Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννη, Τολιόπουλο, Μαντζούκα, Κουζέλογλου, Μήτρου-Λονγκ, Ζούγρη, Λούντζη και Χαραλαμπόπουλο.

Η Ελλάδα έχει σημαντικές απουσίες, αλλά με βάση την άμυνα, όπως έκανε και την Παρασκευή, κρατώντας τους Τσέχους στους μόλις στους 64 πόντους, μπορεί να επαληθεύσει τον φαβοριτισμό της. Άλλωστε, διαχρονικά η Εθνική μας έχει ως βασικό της όπλο τη σκληράδα και την αμυντική της προσήλωση. Το Under 155,5 προσφέρεται σε τιμές λίγο πάνω από το 1.55 και μαζί με τους 11+ πόντους του Τολιόπουλου φτάνουμε πάνω από το 2.55.

Ο άσος του Άρη είναι από τους πιο φορμαρισμένους Έλληνες παίκτες αυτή τη στιγμή. Κάνει φέτος σεζόν καριέρας με τους κίτρινους και αναμένεται απόψε να βγει μπροστά και για την Ελλάδα. Άλλωστε, από την υπάρχουσα 12αδα είναι ξεκάθαρα ο πιο προικισμένος επιθετικά παίκτης μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία - Ελλάδα: Under 155,5 & Τολιόπουλος 11+ πόντοι (απόδοση 2.57), 20:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ