ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ματς για Over στην Πάτρα, ανάμεσα σε Προμηθέα και ΑΕΚ Betsson

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ματς για Over στην Πάτρα, ανάμεσα σε Προμηθέα και ΑΕΚ Betsson
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Πλούσια αγωνιστική δράση και σήμερα στο μπάσκετ, με την έναρξη της φάσης των 16 του BCL. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Πάτρα, εκεί όπου ο Προμηθέας φιλοξενεί την ΑΕΚ.

Στην πρεμιέρα της φάσης των 16 του FIBA Champions League, στο πλαίσιο του ομίλου L, συγκρούονται ο Προμηθέας με την ΑΕΚ Betsson (19:30 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Ο Προμηθέας στα play-in απέκλεισε εύκολα τη γαλλική Λε Μαν. Αντίθετα, η ΑΕΚ Betsson προκρίθηκε απευθείας στους 16, αφού τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της, στην πρώτη φάση.

Οι δύο ομάδες έχουν φέτος αναμετρηθεί μία φορά στο πρωτάθλημα, με τον Προμηθέα να επικρατεί εντός έδρας με 100-95 στις αρχές Δεκεμβρίου. Μοναδικό πρόβλημα για τους γηπεδούχους ο Ετσενίκε, που δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς με το Περιστέρι bwin και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ, έχουν μπερδέψει την ΑΕΚ και την εικόνα που παρουσιάζει στο παρκέ. Η ομάδα του Πλάθα μετράει τρεις σερί ήττες. Η πρώτη κόντρα στον Ολυμπιακό, η δεύτερη εκτός προγράμματος και μάλιστα άνετα από τον ουραγό Απόλλωνα Πάτρας, ενώ η τρίτη ήρθε από τον Άρη, μέσα στα Άνω Λιόσια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κόντρα στον Προμηθέα, ο Πλάθα θα έχει στη διάθεσή του και την τελευταία προσθήκη, τον Οστιν Χόλινς, ο οποίος αγωνίζονταν στη Ζάλγκιρις και αποκτήθηκε στη θέση του Ρίκι Λίντο.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Πρώτη σκέψη στο συγκεκριμένο ματς, είναι το Οver στους 163,5 πόντους. Προμηθέας και ΑΕΚ είναι δύο αρκετά παραγωγικές ομάδες. Οι Πατρινοί σκοράρουν κατά μέσο όρο 85,6 πόντους μετά από οκτώ παιχνίδια στη διοργάνωση, ενώ οι κιτρινόμαυροι 88 σε συνολικά έξι ματς. Περιμένουμε παιχνίδι πολλών κατοχών με φρενήρη ρυθμό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Προμηθέας - ΑΕΚ Betsson : Over 163,5 (απόδοση 1.83), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ