ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά NBA: Με το μομέντουμ των Κλίπερς στο ντέρμπι του Λος Άντζελες για το 2.15

Ο Τζέιμς Χάρντεν
Ο Τζέιμς Χάρντεν Ⓒ RYAN SUN/ ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το ντέρμπι του Λος Άντζελες ανάμεσα στους Κλίπερς και τους Λέικερς.

Συνολικά πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του NBA. Τελευταία χρονικά το ντέρμπι του Λος Άντζελες ανάμεσα στους Κλίπερς και τους Λέικερς (24/01 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν φέτος για τρίτη φορά. Στις πρώτες δύο κόντρες τους επικράτησαν οι Λέικερς και έσπασαν ένα σερί 11 νικών των Κλίπερς στα ντέρμπι του LA.

Απόψε πάντως, το σύνολο του Ταϊρόν Λου είναι ξεκάθαρο φαβορί στους 8,5 πόντους, αφενός διότι διανύει περίοδο φόρμας, αφετέρου γιατί οι Λέικερς θα παραταχθούν χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Οι Κλίπερς μετρούν 10 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια τους και πλέον φιγουράρουν στην 4η θέση της Δύσης με 27-14. Την Κυριακή, επικράτησαν εντός έδρας με 125-114 των Νετς, τρέχοντας ένα απίστευτο σερί 22-0 μετά το 103-114! Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν εξαιρετικός με 24 πόντους και 10 ασίστ, ενώ πληθωρική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Στον αντίποδα, οι Λέικερς έφτασαν στο 50% (22-22) και βρίσκονται στην 9η θέση, μετά την άνετη επικράτησή τους επί των αδύναμων Μπλέιζερς, με 134-110. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ντ' Άντζελο Ράσελ με 34 πόντους και 6 εύστοχα τρίποντα, δύο μέρες μετά την κάκιστη εμφάνισή του στην ήττα από τους Νετς, όπου είχε 0/6 τρίποντα.

Ασταθείς οι Λέικερς, σε φόρμα οι Κλίπερς

Γενικά, η σεζόν των Λέικερς εξελίσσεται σαν... τρενάκι τρόμου και δεν ξέρεις ποτέ τι εικόνα θα παρουσιάσουν από παιχνίδι σε παιχνίδι. Χωρίς τον ΛεΜπρόν πάντως, είναι δεδομένο πως θα χρειαστούν ένα πολύ μεγάλο ματς απόψε από τον Άντονι Ντέιβις, τον Ράσελ και τον Όστιν Ριβς για να διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στους φορμαρισμένους Κλίπερς.

Το μομέντουμ βέβαια, είναι ξεκάθαρα στην πλευρά των τυπικά γηπεδούχων, οι οποίοι σίγουρα θα ψάξουν απαντήσεις για τις δύο προηγούμενες ήττες από τους Λέικερς, τον Ιανουάριο (106-103) και τον Νοέμβριο στην παράταση (130-125).

Η απλή νίκη των Κλίπερς προσφέρεται στο 1.30 και μπορεί να φτάσει στο 2.15 με την επιλογή BUILD A BET, αν ζητήσουμε ταυτόχρονα να κάνει double-double ο Τζέιμς Χάρντεν. Ο "μούσιας" μοιράζει μέσα στον Ιανουάριο 9,9 τελικές πάσες κι έχει κάνει πέντε double-doubles σε αυτό το διάστημα. Στο τελευταίο ντέρμπι με τους Λέικερς, το είχε χάσει μόλις για μία ασίστ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΛΑ Κλίπερς – ΛΑ Λέικερς: 1 & Χάρντεν double-double (απόδοση 2.15), 05:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ