ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Κάνει τη δουλειά χωρίς να φορτσάρει ο Παναθηναϊκός AKTOR

Προγνωστικά Μπάσκετ: Κάνει τη δουλειά χωρίς να φορτσάρει ο Παναθηναϊκός AKTOR
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Παναθηναϊκό AKTOR, που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της Stoiximan Basket League για το 2023.

Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League, αλλά και στο 2023. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά (17:15 ERT3, Live από το SPORT24).

Η αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε, είναι αυτή του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη. Το Μαρούσι στα χέρια του Έλληνα τεχνικού παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εύκολα τον Κολοσσό Ρόδου με 85-74, φτάνοντας έτσι τις 4 νίκες στη σεζόν. Πιο πιθανό είναι οι "κίτρινοι" να κοιτάξουν την οκτάδα, παρά στην... πλάτη τους. Ο γκαρντ Σιμπάντε έκανε ντεμπούτο κόντρα στους Ροδίτες και σήμερα αναμένεται να είναι πιο έτοιμος και να πάρει περισσότερο χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, μετά από μία διετία κάμψης, επέστρεψε στα γνωστά του στάνταρ και η μία νίκη έρχεται πίσω από την άλλη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μπροστά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα με 82-65 και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της EuroLeague.

Ακολουθεί πάντως διαβολοβδομάδα στην Ισπανία, αρχικά με Μπασκόνια (3/1) και στη συνέχεια με Βαλένθια (5/1). Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι ο Εργκίν Αταμάν θα ανοίξει το ροτέισον κόντρα στο Μαρούσι. Για τους πράσινους βασικό ζητούμενο στο σημερινό ματς είναι να κάνουν τη δουλειά χωρίς να επιβαρυνθούν ιδιαίτερα τα βασικά μέλη και κυρίως να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις με κάποιον τραυματισμό.

Το ενδεχόμενο να μην κερδίσει ο Παναθηναϊκός AKTOR με περισσότερους από 27 πόντους και να σημειωθούν στον αγώνα τουλάχιστον 158 μας επιστρέφει απόδοση 1.80. Το Μαρούσι σκοράρει κατά μέσο όρο 83,1 πόντους, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR 83,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρούσι - Παναθηναϊκός AKTOR: 1 +27,5 & over 157,5 (απόδοση 1.80), 17:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ