BETMARKET TIPS

Προγνωστικά μπάσκετ: Η αντίδραση του Παναθηναϊκού και η υπεροχή του Μιλουτίνοφ

BASKET LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFFS / 1  / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / PLAY OFFS / 1 / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR ξεχωρίζει για τα Playoffs της Stoiximan Basket League και το BetMarket.gr έχει την πρόταση της ημέρας.

Βραδιά μπάσκετ η σημερινή, μιας και παρότι είχαμε συνηθίσει οι Παρασκευές να είναι στα χρώματα της EuroLeague, σήμερα έχουμε την εξαίρεση με τους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Το πρώτο και κύριο στοιχείο όσον αφορά το Game 2 της σειράς των τελικών είναι η αντίδραση του ηττημένου του 1ου αγώνα. Ο Ολυμπιακός ήταν φανερά πιο συγκεντρωμένος στο Game 1, έπαιξε με τον τρόπο που μας έχει συνηθίσει, δίνοντας μεγάλο βάρος στην άμυνα και έκανε τη διαφορά στο ζωγραφιστό. Οι Πειραιώτες βρήκαν 21 πόντους από δεύτερες προσπάθειες, μετουσιώνοντας τα 11 επιθετικά ριμπάουντ σε πόντους. Κυρίως, όμως, πέτυχαν 40 πόντους από το ζωγραφιστό με κύριο σκόρερ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, όταν αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός είχε μόλις 24.

Οι πράσινοι από την άλλη είχαν ακόμα το μυαλό στους πανηγυρισμούς για την 7ο EuroLeague. Βέβαια, το αρνητικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ ήταν ένα γερό χαστούκι αφύπνισης, μιας και το τριφύλλι δεν έχει περιθώρια για άλλες ήττες, εφόσον θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο. Φυσικά, ο Εργκίν Αταμάν πρέπει να απαντήσει στο πρόβλημα που είχε στους ψηλούς αλλά και στην περιφερειακή άμυνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το σκορ του Game 1 ήταν περισσότερο εξαίρεση ανάμεσα στις δύο ομάδες, παρά ο κανόνας. Ειδικά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να αντιδράσει και μάλιστα άμεσα, περιμένουμε ένα πιο αμυντικό παιχνίδι, όπως μας έδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Φυσικά αυτό ευνοεί και τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι του. Γι’ αυτό και θα πάμε στο under 152 σε απόδοση 1,90.

Αναφερθήκαμε παραπάνω στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και την κυριαρχία του στο ζωγραφιστό. Ο Σέρβος, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, είναι σε ονειρώδη κατάσταση και απόντος του Φαλ, δείχνει όλο και περισσότερο το ταλέντο του. Πιστεύουμε πως και σήμερα θα είναι καταλυτικός επιθετικά, ενώ παράλληλα μπορεί να πατήσει στην αδυναμία του Παναθηναϊκού AKTOR στα ριμπάουντ. Το Double double του Μιλουτίνοφ έχει απόδοση 2,27.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Stoiximan Basket League – 7/6, 21:15 – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Under 152 σε απόδοση 1,90
  • Stoiximan Basket League – 7/6, 21:15 – Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Μιλουτίνοφ double double σε απόδοση 2,27

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr με όλα όσα χρειάζεστε: ειδικά στοιχήματα, βαθμολογίες, πρόγραμμα Euro 2024 και μακροχρόνια στοιχήματα!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ