ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Για το 2.30 με Τολιόπουλο ο Άρης κόντρα στην Κλουζ

Προγνωστικά Μπάσκετ: Για το 2.30 με Τολιόπουλο ο Άρης κόντρα στην Κλουζ
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το σημαντικό ματς του Άρη με την Κλουζ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του EuroCup.

Ο Άρης Midea υποδέχεται απόψε την Κλουζ στο Αλεξάνδρειο για την 5η αγωνιστική του EuroCup. Οι κίτρινοι έχουν ρεκόρ 2-2 στις πρώτες τέσσερις στροφές της διοργάνωσης, ενώ η ρουμανική ομάδα φιγουράρει στη δεύτερη θέση του Β' ομίλου με 3-1.

Η Κλουζ στην παρθενική της συμμετοχή πέρυσι στο EuroCup, τερμάτισε 9η στον όμιλο με ρεκόρ 5-13 και αποκλείστηκε από τη νοκ άουτ φάση. Φέτος πάντως έχει σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες και προσδοκίες, με δεδομένο βέβαια ότι στο ρόστερ της υπάρχουν παίκτες με εμπειρία EuroLeague, όπως ο Τζάρελ Εντι (άλλοτε παίκτης της Φενέρ) και ο Τι Τζέι Σίλεϊ (άλλοτε παίκτης της Μπάγερν).

Το σύνολο του Μιχάι Σιλβασάν έχει κάνει το 2/2 μέχρι στιγμής εντός έδρας με Τουρκ Τέλεκομ και Μπουντούτσνοστ, ενώ εκτός έδρας έχει βγάλει διπλό απέναντι στην ουραγό του ομίλου Σλασκ κι έχασε με 92-88 στη Γαλλία από την Μπουργκ.

Παιχνίδια όπως αυτά με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη θα δείξουν αν όντως η Κλουζ έχει φέτος την προοπτική να προκριθεί στα νοκ άουτ. Οι Ρουμάνοι πάντως, ταξίδεψαν στη συμπρωτεύουσα με άριστη ψυχολογία και συνολικό ρεκόρ 8-1 στη ρουμανική λίγκα (5-0) και το EuroCup.

Στον αντίποδα, ο Άρης υπέστη μία φυσιολογική ήττα στην πρεμιέρα από την Γκραν Κανάρια μέσα στο Nick Galis Hall. Ακολούθησε το επίπονο ταξίδι στη Λιθουανία και νέα ήττα από τη Λιετκαμπέλις, όμως στη συνέχεια ήρθε η απάντηση με τις νίκες κόντρα σε Τουρκ Τέλεκομ και Σλασκ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη βρίσκεται στην καλύτερή της φάση μέσα στη σεζόν, μετρώντας πέντε διαδοχικά ροζ φύλλα σε EuroCup και Stoiximan Basket League. Τελευταίο το 75-64 επί της ΑΕΚ, με πρώτο σκόρερ τον Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος είχε 19 πόντους.

Στον Άρη ξέρουν πως για να διεκδικήσουν μία θέση στην πρώτη εξάδα θα πρέπει να υπερασπίζονται την έδρα τους και ειδικά παιχνίδια όπως αυτό με την άπειρη ευρωπαϊκά Κλουζ, οφείλουν να τα παίρνουν. Δεν θα είναι εύκολο το έργο των κίτρινων, ωστόσο ο άσος είναι σωστό φαβορί στο 1.75. Μαζί με 12+ πόντους από τον Τολιόπουλο φτάνουμε στο 2.30. Ο 27χρονος γκαρντ πάει φέτος να κάνει σεζόν καριέρας και στα έξι από τα πρώτα οκτώ επίσημα ματς έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων. Στην τελευταία εντός έδρας νίκη με την Τουρκ Τέλεκομ έβαλε 22 πόντους και κατά μέσο όρο έχει 14,75 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης – Κλουζ: 1 & Τολιόπουλος 12+ πόντοι (απόδοση 2.30), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ