ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Φινάλε στη σεζόν με 2.40 στο Προμηθέας - Λάρισα

Ο Δημήτρης Αγραβάνης
Ο Δημήτρης Αγραβάνης EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον πέμπτο και τελευταίο μικρό τελικό στη Stoiximan Basket League ανάμεσα στον Προμηθέα και τη Λάρισα.

Η σεζόν στη Stoiximan Basket League ολοκληρώνεται απόψε με το πέμπτο και τελευταίο ματς στη σειρά των μικρών τελικών ανάμεσα στον Προμηθέα και τη Λάρισα (17:00 ERT3, Live από το SPORT24).

Προμηθέας - Λάρισα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Λάρισα πήρε κεφάλι αρχικά με 2-0, όμως ο Προμηθέας απάντησε με δύο κολλητές νίκες και όλα θα κριθούν σε Game 5, με τους Πατρινούς να ψάχνουν μία μεγάλη ανατροπή. Η ομάδα του κόουτς Γιατρά ήταν εντυπωσιακή την Τρίτη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης και πήρε πίσω το break που είχε υποστεί κερδίζοντας με το επιβλητικό 94-76.

Η επίθεση του Προμηθέα πραγματικά πετούσε φωτιές, έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. 19 σημείωσε ο Γκραντ, 15 ο Φόστερ, κορυφαίος όλων όμως ήταν ο Νίκος Γκίκας, που έκανε ένα τρομερό double-double με 20 πόντους (4/8 τρίποντα) και 13 ασίστ! Στον αντίποδα, ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Στέφαν Μούντι, ωστόσο οι 26 πόντοι που έβαλε (7/12 τρίποντα) δεν ήταν αρκετοί για τους Θεσσαλούς.

Το μομέντουμ πλέον, φαίνεται πως έχει περάσει στην πλευρά του Προμηθέα, ο οποίος μοιάζει να έχει τη φόρα για να ολοκληρώσει την ανατροπή και να φτάσει στο 3-2. Από την άλλη, το σύνολο του κόουτς Τακιανού εμφάνισε σημάδια κόπωσης στο προηγούμενο ματς, παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει πραγματοποιήσει φέτος μία σπουδαία σεζόν και δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Μέχρι στιγμής οι δύο ομάδες έχουν προσφέρει θεαματικά και γεμάτα παιχνίδια στους μικρούς τελικούς. Και οι τέσσερις αναμετρήσεις τους είχαν πάνω από 160 πόντους. Το ίδιο συνέβη και στις δύο συναντήσεις τους στη regular season, άρα φέτος μετρούν 6/6 Over 159,5. Στο 1.65 να συνεχιστεί και απόψε το σερί.

Αν ζητήσουμε παράλληλα να βάλει και τουλάχιστον 13 πόντους ο Δημήτρης Αγραβάνης ανεβάζουμε την απόδοση στο 2.40. Ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ σε εννιά ματς φέτος στα playoffs έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων οκτώ φορές και ειδικά στα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια των μικρών τελικών πέτυχε 25 και 26 πόντους αντίστοιχα!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Προμηθέας – Λάρισα: Over 159,5 & Δημήτρης Αγραβάνης 13+ πόντοι (απόδοση 2.40), 17:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ