ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ευκαιρία να... ξεδώσει ο Παναθηναϊκός

Ο Τζέριαν Γκραντ
Ο Τζέριαν Γκραντ INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, για τη Stoiximan Super League.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Απόλλωνα Πατρών στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε ένα ματς που το βασικό line είναι στους 28,5 πόντους (20:15 ERT3, Live από το SPORT24)!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ξεκινήσει με το απόλυτο τη σεζόν στο πρωτάθλημα και προέρχεται μάλιστα, από τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Οι πράσινοι απενεργοποίησαν πλήρως την ερυθρόλευκη επίθεση, την κράτησαν μόλις στους 54 πόντους και πήραν προβάδισμα για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, η οποία πάντως περιλαμβάνει φέτος τρεις γύρους.

Μετά το διπλό στο Φάληρο, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να δώσει ανάλογη συνέχεια και στη EuroLeague. Κατέβηκε στη Βαρκελώνη χωρίς Σλούκα και Βιλντόσα και έφτασε στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου να χάνει ακόμη και με 28 πόντους διαφορά. Το τελικό 80-72 κρίνεται κολακευτικό για τους πράσινους και φυσικά δεν ξεγέλασε τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έριξε ξανά βέλη κατά ορισμένων παικτών του, από τους οποίους περιμένει πολύ περισσότερα στη συνέχεια.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, αναμένεται η επάνοδος το Σλούκα, καθώς ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα, που τον ταλαιπώρησε. Αντίθετα, ο Βιλντόσα θα κάνει λογικά προσπάθεια να προλάβει το παιχνίδι της Παρασκευής, με την Άλμπα στο Βερολίνο. Φυσικά, δεν είναι ακόμη διαθέσιμος ο Ναν, καθώς η άφιξή του στην Αθήνα, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (7/11).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον αντίποδα, ο Απόλλων θα κατέβει απόψε με υπηρεσιακή λύση στον πάγκο του, αφού ο Νίκος Βετούλας αποτέλεσε παρελθόν για τους Πατρινούς, μετά την εντός έδρας ήττα με 87-69 από τον Κολοσσό Ρόδου την προηγούμενη αγωνιστική. Μέσα σε όλα, τραυματίστηκε και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, Τι Τζέι Σταρκς (20,8 πόντους).

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι μάλλον λογικό ότι οι μπουκ περιμένουν η διαφορά να πλησιάσει τους 30 πόντους. Άλλωστε, για τους φιλοξενούμενους, το αποψινό ματς είναι περισσότερο τυπική διαδικασία, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάτι χειροπιαστό. Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να κάνει ένα γεμάτο επιθετικά παιχνίδι, προκειμένου να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο must win ματς με την Άλμπα.

Στο 2.10 το Over 94,5 των πράσινων. Υπενθυμίζεται, ότι ο Απόλλων δέχθηκε 100 από την ΑΕΚ στα Λιόσια, στο τελευταίο του παιχνίδι εκτός έδρας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - Απόλλων Πατρών: Παναθηναϊκός Over 94,5 (απόδοση 2.10), 20:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ