ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Έτοιμος να κλειδώσει την πρόκριση ο Προμηθέας στο 1.70

Προγνωστικά Μπάσκετ: Έτοιμος να κλειδώσει την πρόκριση ο Προμηθέας στο 1.70
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME SPORTS

Λίγο πριν το τζαμπολ της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague, εκεί όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, μεταφερόμαστε στην Πάτρα για την αναμέτρηση του Προμηθέα κόντρα στη Χάποελ Χολόν.

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την Χάποελ Χολόν σε ένα παιχνίδι με τεράστιο διακύβευμα. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου χρειάζεται τη νίκη για να προκριθεί στις "8" καλύτερες ομάδες του BCL. Σε περίπτωση ήττας, δεν θέλει να ηττηθεί με περισσότερους από 9, που είχε κερδίσει στο πρώτο ματς. Οπότε και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος μέχρι εννιά πόντους, θα χρειάζεται νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ Betsson για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Ο Προμηθέας βρίσκεται σε εντυπωσιακό φεγγάρι. Κέρδισε τον Άρη εντός έδρας, στη συνέχεια την Μούρθια με 79-78, με τον Χέιλ να σημειώνει το νικητήριο σουτ, ενώ το περασμένο Σάββατο πήρε σπουδαίο διπλό στα Άνω Λιόσια, επικρατώντας της ΑΕΚ Betsson με 91-87. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι αρκετά ταλαιπωρημένοι, αλλά έχουν μπροστά τους μία χρυσή ευκαιρία προκειμένου να γράψουν ιστορία και να προκριθούν από σήμερα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Χάποελ Χολόν παίζει τα… ρέστα της. Χρειάζεται μόνο νίκη και αν είναι δυνατόν με περισσότερους από 9 πόντους, προκειμένου να έχει την τύχη στα δικά της χέρια. Αρκετά ταλαιπωρημένοι και οι Ισραηλινοί, οι οποίοι κέρδισαν την ΑΕΚ Betsson μετά από τρεις παρατάσεις (112-108), ενώ μέσα σε δύο μέρες έπαιξαν με την Νες Ζιόνα (νίκη 81-73) αλλά και την Χ. Αφούλα (ήττα 72-60).

Όσον αφορά στο αγωνιστικό, ο Προμηθέας δεν έχει προβλήματα τραυματισμών, ενώ από πλευράς Ισραηλινών, δεν θα αγωνιστούν οι Ντόουσον και Μπερνς.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μέχρι αυτή τη στιγμή στον όμιλο, αλλά και της γενικότερης κατάστασης που βρίσκονται οι δύο ομάδες θεωρούμε πως ο Προμηθέας έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Έχουμε δημιουργήσει λοιπόν ένα combo, σε απόδοση 1.70.

Συγκεκριμένα να επικρατήσει με τουλάχιστον 3 πόντους ο Προμηθέας και να σημειώσει ο ίδιος τουλάχιστον 78. Μέχρι στιγμής στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει στη φάση των "16" έχει σημειώσει 80, 81, 74 και 79 πόντους. Το επιθετικό ταλέντο είναι μεγάλο και απέναντι στην ασταθή άμυνα των Ισραηλινών μπορεί να ανεβάσει το σκορ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Προμηθέας – Χάποελ Χολόν: 1 -2,5 & Προμηθέας over 77,5 (απόδοση 1.70), 19:00

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ