ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Δύσκολη αποστολή για το Περιστέρι Bwin

Προγνωστικά Μπάσκετ: Δύσκολη αποστολή για το Περιστέρι Bwin
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον "τελικό" πρόκρισης του Περιστερίου Bwin κόντρα στην Τενερίφη για το Basketball Champions League.

Τεράστιο παιχνίδι στο Περιστέρι, εκεί όπου η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη φιλοξενεί την Τενερίφη. Οι γηπεδούχοι με νίκη τους και ταυτόχρονη ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην Τουρκία από την Καρσίγιακα θα πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν στην πρώτη θέση. Αν ηττηθούν και κερδίσει η Χάποελ θα τερματίσουν δεύτεροι. Πάντα ένα παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική των ομίλων που έχει κίνητρο και για τις δύο ομάδες είναι συναρπαστικό.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Το Περιστέρι, αν εξαιρεθούν τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR, είναι αήττητο στην Ελλάδα εδώ και μήνες. Τελευταία ήττα του στο Αλεξάνδρειο. Για το BCL προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες απέναντι στην Καρσίγιακα και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Σε εντυπωσιακή κατάσταση βρίσκεται η Τενερίφη η οποία κέρδισε την Ανδόρα με 79-66 και ανέβηκε στην 6η θέση της ACB. Ο Βιντορέτα δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο για το Περιστέρι, το οποίο χρειάζεται νίκη κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου. Βάσει της φόρμας που έχει, μπορεί να το καταφέρει. Ωστόσο, θα πρέπει να διαχειριστεί την πίεση και το άγχος. Η Τενερίφη μόνο αδιάφορη δεν είναι. Η λογική λέει πως η Καρσίγιακα δεν θα κερδίσει τη Χάποελ. Έτσι η ομάδα του Βιντορέτα, αν χάσει, θα τερματίσει δεύτερη. Σίγουρα οι Ισπανοί θέλουν να ελέγχουν την τύχη τους. Είναι όπως και να το κάνουμε πιο ποιοτικό σύνολο από το Περιστέρι. Πάμε με το διπλό με τουλάχιστον 2 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Περιστέρι Bwin - Τενερίφη: 2 -1,5 (απόδοση 1.75), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ