ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι bwin: Τι χρειάζεται για να προκριθεί στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Περιστέρι bwin: Τι χρειάζεται για να προκριθεί στα προημιτελικά του Basketball Champions League
LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Διαβάστε τι πρέπει να συμβεί σήμερα (19/3) στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των 16 του Basketball Champions League για να προκριθεί το το Περιστέρι bwin στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ξεκινώντας με την εντός έδρας νίκη επί της Τενερίφης (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24).

Το Περιστέρι bwin παίζει σήμερα για την... ζωή του στο Basketball Champions League. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη υποδέχεται την Τενερίφη (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) και χρειάζεται την νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή όμως, θα έχει και το ένα... αυτί στην Τουρκία για να ξέρει αν σφράγισε το εισιτήριό του.

Οι "Πρίγκιπες" χρειάζονται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να πάρουν την πρόκριση. Συγκεκριμένα, πέρα από νίκη κόντρα στην Τενερίφη, το Περιστέρι bwin χρειάζεται ταυτόχρονα και ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην Τουρκία κόντρα στην Καρσίγιακα (19:30).

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε οι "Πρίγκιπες" θα έχουν ίδιο ρεκόρ (3-3) με τους Ισραηλινούς, αλλά θα προκριθούν ως δεύτεροι, αφού υπερτερούν στην σχετική ισοβαθμία (είχαν νικήσει με 76-61 εκτός έδρας και είχαν ηττηθεί με 75-77 στην έδρα τους).

Το κακό ωστόσο για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη - πέρα από το γεγονός ότι δεν έχει την τύχη στα χέρια του - είναι ότι η Τενερίφη δεν θα είναι αδιάφορη σήμερα (19/3), παρά το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην 8αδα. Ο λόγος είναι ότι η Τενερίφη θέλει την νίκη για να κλειδώσει την 1η θέση, αφού υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με την Χάποελ Ιερουσαλήμ και σε περίπτωση ήττας στο Περιστέρι και ταυτόχρονη νίκη των Ισραηλινών θα πέσει στην 2η θέση.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ