ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Δυάδα διπλασιασμού από τα προκριματικά του EuroBasket 2025

Ο Βασίλης Σπανούλης
Ο Βασίλης Σπανούλης EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους προκριματικούς ομίλους του EuroBasket 2025.

Μετά την διακοπή της EuroLeague και των πρωταθλημάτων για τα Κύπελλα σε όλη την Ευρώπη, έρχεται η σειρά των Εθνικών ομάδων, με τους δύο αγώνες της Ελλάδας κόντρα σε Τσεχία και Ολλανδία για τα προκριματικά του EuroBasket 2025.

Νέα εποχή για την Εθνική Ελλάδος, καθώς πλέον έχει στο τιμόνι της τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση τη Δευτέρα στο ΣΕΦ. Η γαλανόλευκη βρίσκεται στον έκτο όμιλο μαζί με Τσεχία, Ολλανδία και Μεγάλη Βρετανία με τις τρεις πρώτες ομάδες να προκρίνονται στα τελικά.

Είναι αντιληπτό, πως για την πρώτη θέση θα μονομαχήσουν η Ελλάδα με την Τσεχία, αφού οι υπόλοιπες δύο ομάδες είναι αρκετά πιο πίσω ποιοτικά. Με την αύρα του ΣΕΦ, τον Βασίλη Σπανούλη αλλά και τη νέα ψυχολογία που έχει στο στρατόπεδο της η Ελλάδα περιμένουμε να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα στην Τσεχία την Παρασκευή. Το ένα από τα δύο ειδικά στοιχήματα που θα συνδυάσουμε, είναι το να τερματίσει στην πρώτη θέση η Εθνική, η οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί την απουσία του Γιαν Βέσελι από το πρώτο παιχνίδι.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Ο επόμενος όμιλος που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ο τέταρτος. Γερμανία, Μαυροβούνιο, Σουηδία και Βουλγαρία συνθέτουν το συγκεκριμένου γκρουπ. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι το μεγάλο φαβορί. Προφανώς και δεν έχουν τους NBAers, αλλά η κλάση τους είναι πολύ μεγάλη.

Μην λησμονούμε, πως και από το Μαυροβούνιο, που είναι τουλάχιστον στα χαρτιά η δεύτερη καλύτερη ομάδα, θα λείπει ο Νίκολα Βούτσεβιτς. Η Γερμανία έχει παίκτες από Μπαρτσελόνα (Ντα Σίλβα), Άλμπα Βερολίνου (Σνάιντερ, Ολίντε) αλλά και από την Μπάγερν Μονάχου (Μπαμπ). Είναι ομάδα με αρχή μέση και τέλος και μπορεί να πάρει την πρωτιά σε έναν όμιλο που είναι στα δικά της μέτρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • EuroBasket προκριματικά Δ’ όμιλος: Νικητής Γερμανία: 1.45
  • EuroBasket προκριματικά ΣΤ’ όμιλος: Νικητής Ελλάδα: 1.40
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ