ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά Μπάσκετ: Ανταγωνιστικός ο Άρης, πιο ποιοτική η Μπουργκ

EURO CUP 2023-2024 /  -  (  / MEGA PRESS)
EURO CUP 2023-2024 / - ( / MEGA PRESS) EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Άρη με την Μπουργκ για τη 16η αγωνιστική του EuroCup.

Η δράση στο μπάσκετ συνεχίζεται την Τετάρτη (24/01) με το ελληνικό μπάσκετ να έχει διπλή εκπροσώπηση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το Περιστέρι φιλοξενεί τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για τη φάση των "16" του Basketball Champions League, ενώ ο Άρης υποδέχεται την Μπουργκ για την 16η αγωνιστική του EuroCup (20:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Μετά τις δύο ήττες απέναντι σε Κλουζ και Καρδίτσα, ο Άρης έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο απέναντι σε Μπουντούτσνοστ και ΑΕΚ Betsson. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει ρεκόρ 8-7 και βρίσκεται στην 5η θέση στον όμιλό της στο EuroCup. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, ο Σταρκ που δεν έπαιξε με την ΑΕΚ, αναμένεται να είναι κανονικά στη διάθεση του Καστρίτη, όχι όμως και ο Μποχωρίδης (6.5π., 2.2 ασίστ), που δεν έπαιξε ούτε το Σάββατο, λόγω τραυματισμού.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η Μπουργκ δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή του ομίλου. Την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στην έδρα της Μπουντούτσνοστ, διαλύοντας τη Λιετκαμπέλις με 104-71. Το ρεκόρ της είναι στο 12-3 και μετά την ήττα της Γκραν Κανάρια, είναι μόνη της στην πρώτη θέση. Στα… πιτς για τη γαλλική ομάδα ο Μπενίτες. Δεν υπάρχουν όμως άλλα προβλήματα, με την Μπουργκ να έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες διαθέσιμους.

O Άρης έχει ανεβασμένη ψυχολογία αλλά και μεγάλη κόπωση. Η Μπουργκ είναι συνεπής όλη τη χρονιά, κάτι το οποίο έχει φανεί τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Ποιοτικά οι Γάλλοι υπερέχουν και παρότι ο Άρης αναμένεται ανταγωνιστικός, το -3,5 μοιάζει ένα εφτικτό χάντικαπ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρης - Μπουργκ: 2 – 3,5 (απόδοση 1.75), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ