ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Στο Περού για το 2x2 η Βραζιλία

Brazil's Neymar celebrates scoring his side's 5th goal against Bolivia during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup 2026 at Mangueirao stadium in Belem, Brazil, Friday, Sept. 8, 2023. (AP Photo/Bruna Prado)
Brazil's Neymar celebrates scoring his side's 5th goal against Bolivia during a qualifying soccer match for the FIFA World Cup 2026 at Mangueirao stadium in Belem, Brazil, Friday, Sept. 8, 2023. (AP Photo/Bruna Prado) AP

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Περού - Βραζιλία στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Η Βραζιλία ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, επικρατώντας το Σάββατο, στο Μπελέμ με 5-1 της αδύναμης Βολιβίας. Κεντρικό πρόσωπο ήταν ασφαλώς ο Νεϊμάρ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και έφτασε τα 79 με τη φανέλα της Σελεσάο. Ξεπέρασε έτσι τον Πελέ (77) και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Βραζιλίας.

Για τη δεύτερη αγωνιστική στην προκριματική ζώνη της Νοτίου Αμερικής, η Βραζιλία θα παίξει στη Λίμα με το Περού. Στον πάγκο της Σελεσάο συνεχίζει προς το παρόν ο υπηρεσιακός Φερνάντο Ντινίζ.

Από την αποστολή απουσιάζουν ορισμένα ηχηρά ονόματα όπως οι Αντονι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Βινίσιους (Ρεάλ), Πακετά (Γουέστ Χαμ) και Μιλιτάο (Ρεάλ), ωστόσο ως είθισται η Βραζιλία έχει απεριόριστο ταλέντο και στη Λίμα ταξίδεψαν τα περισσότεραα αστέρια της (Νεϊμάρ, Αλισον, Εντερσον, Μαρκίνιος, Γκάμπριελ, Κασεμίρο, Ζοέλιντον, Ραφίνια, Ρισάρλισον, Ροντρίγκο, Γκάμπριελ Ζεσούς, Μαρτινέλι).

Στον αντίποδα, το Περού άντεξε στην πρεμιέρα και πήρε ισοπαλία 0-0 στην Παραγουάη, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για όλο το δεύτερο ημίχρονο. Αυτός ο βαθμός ήταν σαν νίκη για την ομάδα του Ρεϊνόσο, δεδομένου ότι οι Παραγουανοί είχαν πέντε δοκάρια!

Για το αποψινό μας δεν θα είναι διαθέσιμος ο πολύπειρος μπακ Αντβίκουλα (Μπόκα Τζούνιορς), καθώς θα εκτίσει τιμωρία. Επίσης, τέθηκε νοκ άουτ ο Γκονζάλες (Αλ-Ανταλάχ), που ξεκίνησε βασικός στην πρεμιέρα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Περού, από το 1986 και μετά, έχει προκριθεί μόνο μία φορά στα τελικά του Μουντιάλ, το 2018. Στην προηγούμενη προκριματική φάση τερμάτισε πέμπτο και έδωσε μπαράζ με την Αυστραλία, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Η Βραζιλία από την άλλη, γνώρισε έναν άδοξο αποκλεισμό στα προημιτελικά του τελευταίου Μουντιάλ, από την Κροατία στα πέναλτι. Στο πρώτο επίσημο ματς πάντως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, η Σελεσάο απέδωσε επιθετικό ποδόσφαιρο και ευχαρίστησε τον κόσμο της.

Το ίδιο θα επιχειρήσει και στη Λίμα, σε ένα ματς που είναι το απόλυτο φαβορί στο 1.30. Με Over 2,5 το διπλό ανεβαίνει σε τιμές άνω του 2.00. Σημειώνεται ότι η Βραζιλία στα τελευταία 12 παιχνίδια της με το Περού φιλικά και επίσημα μετράει 10 νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Ειδικά στην έδρα του Περού, οι Βραζιλιάνοι έχουν να χάσουν από το 1953. Έκτοτε μετρούν έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Περού – Βραζιλία: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.05), 05:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ