TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Υπό πίεση η Ιταλία, δοκιμασία στα μεγάλα ύψη της Λα Παζ για τον Μέσι

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με τη φανέλα της Ιταλίας σε αγώνα κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία για τα προκριματικά του Euro | 9 Σεπτέμβριου 2023
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε με τη φανέλα της Ιταλίας σε αγώνα κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία για τα προκριματικά του Euro | 9 Σεπτέμβριου 2023 @2023 BORIS GRDANOSKI/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας επιεντρώνεται σε δύο δυνατά ματς από το πρόγραμμα της Τρίτης και ποντάρει στο 1.93 κα στο 2.10.

"Κατάφεραν" να μπλέξουν πάλι οι Ιταλοί, ο κακός τους δαίμονας, Βόρεια Μακεδονία (τους είχε στερήσει τη συμμετοχή στο πρόσφατο Μουντιάλ με νίκη 1-0 στο Παλέρμο) σκόραρε στο φινάλε στα Σκόπια και το 1-1 όχι μόνο χάλασε την πρεμιέρα του Σπαλέτι στον πάγκο, αλλά έθεσε σε κίνδυνο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Μιλάμε για μια βαριά φανέλα και αυτά τα αποτελέσματα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά, οι Ιταλοί έχουν μάθει την Σκουάντρα Ατζούρα πρωταγωνίστρια. Σαφώς και ο Σπαλέτι θέλει χρόνο για να περάσει τη δική του νοοτροπία, παράλληλα όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν και η ομάδα πρέπει να προκριθεί με κάθε τρόπο. Και δεν ήταν μόνο η ισοπαλία στα Σκόπια που… πόνεσε, ήρθαν να προστεθούν οι τραυματισμοί των Κιέζα, Πελεγκρίνι, Μαντσίνι, Πολιτάνο! Υπάρχουν αντικαταστάτες, αλλά είναι διαφορετικά να μην υπολογίζεις στις πρώτες λύσεις που έχεις στο μυαλό σου.

Απέναντι στην Ιταλία θα βρεθεί η Ουκρανία. Βασανισμένη ως χώρα, μεγάλη ταλαιπωρία και για την Εθνική ομάδα, παίζει εκτός συνόρων λόγω του πολέμου και πραγματικά δεν είναι ίδιοι οι όροι στη διαδρομή προς τα γήπεδα της Γερμανίας. Παρόλα αυτά ο Σεργκέι Ρεμπρόφ δείχνει να διαχειρίζεται άψογα την κατάσταση, η ισοπαλία 1-1 το Σάββατο με την Αγγλία το αποδεικνύει. Πολλά τρεξίματα, σωστές καλύψεις των χώρων και γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, έτσι πέτυχε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε.

Δεν θα αλλάξει η τακτική προσέγγιση, είναι ένα πλάνο που της ταιριάζει, μπορούν να το εξυπηρετήσουν οι παίκτες, έτσι θα παραταχθεί και απόψε στο Μεάτσα, σε μια προσπάθεια να πάρει κάτι από το ματς. Έχει ταχύτητα μεσοεπιθετικά, ακόμη κι αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Γιάρεμντσουκ στην επίθεση, υπάρχει το θωρηκτό Ντόμπβικ.

Από την Ευρώπη, στα προκριματικά της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Βολιβίας με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή. Η παρέα του Μέσι προέρχεται από τη δύσκολη νίκη επί του Εκουαδόρ, ο άσος της Ίντερ Μαϊάμι έδωσε τη λύση με εκτέλεση φάουλ.

Απόψε υπάρχει μια ιδιαίτερη δοκιμασία, καθώς το ματς διεξάγεται στη Λα Παζ σε υψόμετρο 3.637 μέτρων! Εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τους παίκτες, οι Αργεντινοί έχουν μαζί τους ατομικές φιάλες οξυγόνου για να προσαρμοστούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι αρκετοί έχουν ξαναπαίξει εκεί, το θέμα είναι οι πρωτάρηδες. Ο Μέσι έχει κάποιες ενοχλήσεις, δεν προπονήθηκε χθες, ίσως δεν βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Υπάρχει ποιότητα στον πάγκο, αλλά αν δεν παίξει ο ηγέτης, όλα είναι διαφορετικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει πίεση στην Ιταλία, όλοι θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη απέναντι στην σκληρή Ουκρανία, δεν πείθει ανασταλτικά η Σκουάντρα Ατζούρα μπορεί να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

Ματς ανοικτό και ιδιαίτερο στη Λα Παζ, η Βολιβία μπορεί να πλήξει την καλή άμυνα των Αργεντινών, οι οποίοι από την πλευρά τους γκολ θα βρουν, με ή χωρίς τον Μέσι

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιταλία - Ουκρανία: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 21:45
  • Βολιβία - Αργεντινή: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 23:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ