ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Μόνο ο Μέσι μπορεί να επιπλεύσει

Προγνωστικά Μουντιάλ: Μόνο ο Μέσι μπορεί να επιπλεύσει
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες του τρίτου ομίλου στο Μουντιάλ, όπου θα κριθεί η πρόκριση στη νοκ άουτ φάση.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον απόψε συγκεντρώνει ασφαλώς ο τρίτος όμιλος, καθώς και οι τέσσερις ομάδες είναι ακόμη μέσα στο κόλπο της πρόκρισης.

Τα περισσότερα βλέμματα αδιαμφισβήτητα θα πέσουν στη μάχη του Λιονέλ Μέσι με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η Πολωνία έχει σίγουρα μαζί της και την ισοπαλία. Στην Αργεντινή μπορεί το "Χ" να μην είναι αρκετό στο τέλος της ημέρας και ανάλογα με την εξέλιξη στο Σαουδική Αραβία – Μεξικό, να χρειάζεται νίκη.

Σε κάθε περίπτωση, τα πρώτα δύο ματς της Αλμπισελέστε, μας έδειξαν ότι ο μόνος παίκτης, που μπορεί να σηκώσει το βάρος της πρόκλησης, είναι ο Μέσι. Δυστυχώς, στην Αργεντινή έχουν ξεχάσει ότι το ποδόσφαιρο παραμένει ένα παιχνίδι και η ομάδα έχει να διαχειριστεί μία αφόρητη πίεση.

Η κατάκτηση του Μουντιάλ έχει αναχθεί σε εθνικό ζήτημα. Ολοι πριν την έναρξη της διοργάνωσης έβλεπαν ένα... χολιγουντιανό στόρι, με τον Μέσι να σηκώνει το τρόπαιο στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά της καριέρας του. Μαζί και οι μπουκ, που επηρεάστηκαν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και έριξαν τις αποδόσεις, κάνοντας την Αργεντινή δεύτερο φαβορί.

Οπως καταλαβαίνετε, μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, ακόμη και μία πορεία μέχρι τα προημιτελικά θα θεωρηθεί παταγώδης αποτυχία, παρότι ακόμη δεν είναι καν διασφαλισμένο ότι η Αργεντινή θα περάσει τον όμιλο.

Όχι ότι αγωνιστικά υστερεί σε σημαντικό βαθμό από τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα του τουρνουά. Ωστόσο, σε σύγκριση με Βραζιλία, Γαλλία και Ισπανία βιώνει από αγώνα σε αγώνα ακραία συναισθήματα, τα οποία δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα.

Από την απόλυτη καταστροφή μετά την απρόσμενη ήττα από τη Σαουδική Αραβία, στους έξαλλους πανηγυρισμούς στη νίκη με το Μεξικό, λες και κέρδισαν τη Σελεσάο στον τελικό. Τα δάκρυα του Σκαλόνι και οι... λιποθυμίες του Αϊμάρ καταδεικνύουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο την εύθραυστη ψυχολογία της συγκεκριμένης ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο μόνος που ίσως μπορεί να επιπλεύσει σε αυτόν τον καταιγισμό διακυμάνσεων είναι ο Μέσι. Και με το Μεξικό, αυτός το πήρε πάνω του και με ένα σουτ εκτός περιοχής έκανε τη διαφορά. Αν λοιπόν, η Αργεντινή καταφέρει να κερδίσει την Πολωνία, πιθανότατα ξανά αυτός θα είναι καθοριστικός. Το ενδεχόμενο να σκοράρει και να νικήσει η Αλμπισελέστε προσφέρεται στο 2.45.

Από εκεί και πέρα, έχει λογική και το 4.40 του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν να είναι εκείνος που θα ανοίξει το σκορ. Είναι τόσο μεγάλο το βάρος στους ώμους της Αργεντινής, που μοιάζει πολύ δύσκολο η ομάδα του Σκαλόνι να βρει την άκρη αν μείνει πίσω στο σκορ.

Στο άλλο το παιχνίδι του ομίλου (21:00 ANT1+, Live από το SPORT24) η Σαουδική Αραβία γνωρίζει ότι με νίκη προκρίνεται ό,τι κι αν γίνει στο Πολωνία – Αργεντινή.

Μόνο νίκη χρειάζεται και το Μεξικό, το οποίο πάντως απογοήτευσε στα πρώτα δύο ματς. Στο 0-0 με την Πολωνία απέφυγε την ήττα διότι ο Οτσόα έπιασε πέναλτι του Λεβαντόβσκι, ενώ στην ήττα από την Αργεντινή, το σύνολο του Τάτα Μαρτίνο τέλειωσε το ματς με μόλις τέσσερις τελικές, έχοντας σχεδόν σε όλο το 90λεπτο reactive προσέγγιση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με βάση την εικόνα της Σαουδικής Αραβίας, στις πρώτες δύο αγωνιστικές, δεν θα είναι άδικο να περάσει στα νοκ άουτ. Βέβαια, δεν είναι και απλό να κάνει δεύτερη νίκη στον όμιλο μετά από αυτή επί της Αργεντινής. Φάνηκε και κόντρα στην Πολωνία, όπου έπαιξε πολύ καλύτερα, ότι της λείπει προσωπικότητα και χαρακτήρας.

Από την άλλη, κανείς δεν παραγνωρίζει, ότι το συγκρότημα του Ερβέ Ρενάρ έχει κλέψει την παράσταση από τις εκπροσώπους της Ασίας. Ο Γάλλος τεχνικός έχει παρουσιάσει μία συμπαγή και γρήγορη ομάδα, με αρχές στο παιχνίδι της, που προσπαθεί να παίξει με την μπάλα κάτω, βγάζει συνδυασμούς και απέναντι στην Πολωνία, είχε παρακαλώ ένα χαμένο πέναλτι, 64% κατοχή και 16 τελικές!

Από αυτές τις 16 τελικές, οι τέσσερις ήταν του Μοχάμεντ Κάνο. Ο 28χρονος χαφ της Σαουδικής Αραβίας, με ύψος 1.96, είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό Μουντιάλ. Στο παιχνίδι με την Πολωνία ήταν από τους κορυφαίους για την ομάδα του και μάλιστα είχε μία σημαντική ευκαιρία, την οποία έβγαλε σε κόρνερ ο Σέσνι.

Πολύ πιθανό να πάρει και απόψε πρωτοβουλίες, δεδομένου μάλιστα ότι λείπει ο συνοδοιπόρος του στην Αλ-Χιλάλ, Αλ-Μαλκί, καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Το ενδεχόμενο ο Κάνο να βρει έστω μία τελική στο στόχο και κόντρα στο Μεξικό προσφέρεται στο 2.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Πολωνία – Αργεντινή, 21:00

  • 2 & Anytime Μέσι (απόδοση 2.45)
  • Μέσι να ανοίξει το σκορ (απόδοση 4.40)

Σαουδική Αραβία – Μεξικό, 21:00

  • Κάνο 1+ τελική στο στόχο (απόδοση 2.87)

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ