TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα φαβορί, μία κόντρα κι ένας σκόρερ

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ με την Αργεντινή
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει το γκολ με την Αργεντινή © 2022 ARIEL SCHALIT / AP IMAGES

Το Total Betting αναλύει στοιχηματικά τους τέσσερις αγώνες από τον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο του Μουντιάλ και ποντάρει σε τρεις επιλογές.

Ήδη λοιπόν βγήκαν τα δύο πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 του Μουντιάλ και σήμερα, με την τελευταία αγωνιστική του 3ου και του 4ου ομίλου, θα μάθουμε άλλα δύο.

Αυστραλία – Δανία (17:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Ουσιαστικά τελικός, όπου, αν η Τυνησία δεν νικήσει τη Γαλλία, η Αυστραλία προκρίνεται και με το Χ, ενώ η Δανία μόνο με νίκη. Καθαρό φαβορί για την αγορά οι Δανοί, γύρω στο 1.50, και βάσει ονόματος, ποιότητας και εμπειρίας προφανώς και δεν μπορείς να διαφωνήσεις. Όχι πάντως ότι σε τρελαίνει και να παίξεις στο 1.50 μια Δανία που έδειξε πολύ λίγα πράγματα τις δύο πρώτες αγωνιστικές και σίγουρα έχει εμφανιστεί σε εμφανώς χειρότερη κατάσταση από το Euro.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Τυνησία – Γαλλία (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Εδώ η Τυνησία θέλει μόνο νίκη και παράλληλα καλή εξέλιξη στο Αυστραλία – Δανία (είτε Χ είτε νίκη της Δανίας αλλά με λιγότερα τέρματα από τη νίκη της ίδιας), ενώ η Γαλλία είναι ουσιαστικά αδιάφορη, αφού πρακτικά έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Ο Ντεσάν θα κάνει φουλ αλλαγές, και έτσι το 1.45 του διπλού φαντάζει μικρό, αλλά ταυτόχρονα και η Τυνησία δεν δείχνει ότι έχει τις δυνάμεις να νικήσει τους παγκόσμιους πρωταθλητές. Μια σκέψη, αν έχεις υπομονή να περιμένεις τις εντεκάδες, να σκοράρει ο Εμπαπέ στο 2.20. Ο Γάλλος σταρ πιθανότατα θα είναι από τους λίγους βασικούς που θα παραμείνουν στην εντεκάδα, καθώς είναι σε πολύ καλή φόρμα στο Μουντιάλ και δείχνει να έχει πάρει προσωπικά το κυνήγι του πρώτου σκόρερ. Ήδη τρία γκολ μέχρι τώρα, ενώ έχει σκοράρει 14 φορές στις 12 τελευταίες του παρουσίες στην εθνική.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σαουδική Αραβία – Μεξικό (21:00 ANT1+, Live από το SPORT24). Ρέστα για την πρόκριση θα παίξουν οι δύο ομάδες, θέλοντας ουσιαστικά μόνο νίκη αμφότερες, ειδικά μάλιστα για το Μεξικό πιθανότατα να πρέπει να χρειάζεται να καλύψει και διαφορά τερμάτων με την Πολωνία. Καθαρό φαβορί του 1.70 δίνεται το Μεξικό, αλλά μόνο ως εμπειρία και ως φανέλα μπορεί να το δικαιολογήσει. Ως αγωνιστική κατάσταση, στα γήπεδα του Κατάρ οι Μεξικάνοι έχουν μάλλον απογοητεύσει, αντίθετα με τους Σαουδάραβες, που φυσικά δεν έγιναν Βραζιλία, αλλά βγάζουν πολλή ενέργεια και πάθος, ενώ βέβαια παίζουν και "εντός έδρας". Με λίγα λόγια, από τις περιπτώσεις που συνηθίζουμε να λέμε ή no bet ή κόντρα.

Πολωνία – Αργεντινή (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Άλλος ένας τελικός. Η Πολωνία προκρίνεται σίγουρα με νίκη/ισοπαλία, η Αργεντινή σίγουρη και χωρίς να εξαρτάται από το Σαουδική Αραβία – Μεξικό είναι μόνο με νίκη, με την οποία κατακτά και την πρώτη θέση, αποφεύγοντας δηλαδή τη Γαλλία στη φάση των 16. Οι Αργεντινοί είναι αναμενόμενα το φαβορί της αγοράς και το 1.50 δεν νομίζουμε ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ παραπάνω. Το πιο δύσκολο ματς για τους Αργεντίνους πιθανότατα να ήταν αυτό με το Μεξικό, όπου έπαιξαν με όλο το άγχος του κόσμου πάνω στις πλάτες τους. Αφού διά ποδός Μέσι τα κατάφεραν, δείχνουν να έχουν το μομέντουμ να πάρουν και τους σαφώς πολύ λιγότερο ποιοτικούς Πολωνούς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τυνησία – Γαλλία: Anytime Εμπαπέ (απόδοση 2.20) 17:00
  • Σαουδική Αραβία – Μεξικό: 1 (απόδοση 5.00) 21:00
  • Πολωνία – Αργεντινή: 2 (απόδοση 1.50) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ