BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μουντιάλ: Διπλό ποντάρισμα στους Γάλλους, στο 1.94 και στο 1.98

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τον Ουσμάν Ντεμπελέ το τρίτο γκολ της Γαλλίας κόντρα στην Αυστραλία σε αγώνα για το Μουντιάλ 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει με τον Ουσμάν Ντεμπελέ το τρίτο γκολ της Γαλλίας κόντρα στην Αυστραλία σε αγώνα για το Μουντιάλ 2022 © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει την αναμέτρηση Γαλλία-Πολωνία και προτείνει δύο στοιχηματικές επιλογές.

Η φάση των "16" ξεκίνησε με τα φαβορί να παίρνουν την πρόκριση χθες και το σημερινό Γαλλία-Πολωνία δεν δείχνει πως μπορεί να ξεφύγει από τον κανόνα (17:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Η Γαλλία με εννέα βασικούς να ξεκουράζονται στο φινάλε των ομίλων, είχε μια ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστεί για το σημερινό παιχνίδι. Με τον Εμπαπέ σε τρομερή κατάσταση, απέναντι σε μια Πολωνία που παρά την πρόκριση έχει αφήσει συνολικά αρνητικές εντυπώσεις στο τουρνουά.

Μόλις στο 2,00 τα expected goals της από την φάση των ομίλων του Μουντιάλ. Έφτιαξε 18 τελικές στα τρία παιχνίδια, αριθμός που την στέλνει στην προτελευταία θέση της σχετικής κατηγορίας. Επίσης ακούμπησε την μπάλα μόνο 253 φορές στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Μόνο η Κόστα Ρίκα και το Κατάρ έχουν λιγότερες επαφές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ο άσος είναι προφανής επιλογή, αναλύοντας κανείς όλα τα παραπάνω, το ζήτημα είναι ποιο ειδικό στοίχημα μπορεί να κάνει την απόδοση υψηλότερη. Πολύ πιθανό το combo bet με το No Goal, με την Πολωνία να είναι ελάχιστα απειλητική. Στο 1.87 η συγκεκριμένη επιλογή.

Λιγάκι υψηλότερα, στο 1.95 η νίκη των Γάλλων με -1 ασιατικό χάντικαπ. Ψάχνει, δηλαδή, κανείς ένα 2-0, 3-1 και πάνω. Να υπάρχει διαφορά τουλάχιστον ενός τέρματος. Τα xGoal against για την Πολωνία, δηλαδή όσα έπρεπε να δεχτεί στον όμιλο, έφτασαν στα 5,9! Και τώρα θα βρει μπροστά της έναν τρομερό Εμπαπέ και την παρέα του.

Σκανάροτας τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα, οι Γάλλοι έδειξαν από την αρχή πως θέλουν οι αναμετρήσεις τους να έχουν ρυθμό. Επιπλέον, η Γαλλία διαθέτει μία άμυνα η οποία δεν παρασύρεται ψηλά κι έτσι οι πιθανότητες να βρεθεί εκτεθειμένη είναι λίγες, ειδικά αφότου την... πάτησε έτσι κόντρα στην Αυστραλία. Συνολικά στο τουρνουά η Γαλλία έχει κάνει 15 φάουλ, δηλαδή έχει μέσο όρο τα πέντε/ανά παιχνίδι. Η επιλογή να έχει εδώ under 10.5 φάουλ είναι σε απόδοση 1.98.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλλία-Πολωνία Γαλλία -1,5 χάντικαπ (απόδοση 1.94)

  • Γαλλία-Πολωνία Γαλλία Under 10,5 φάουλ (απόδοση 1.98)

Το Μουντιάλ συνεχίζεται στο BetMarket.gr με πλούσιες, καθημερινές, αναλύσεις και ειδικά στοιχήματα για τη φάση των νοκ άουτ. Διάβασε τα πάντα και κάνε τη σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ