BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αξία στην Ουρουγουάη, "ξύλο" στη Βραζιλία

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αξία στην Ουρουγουάη, "ξύλο" στη Βραζιλία
@2019 LEO CORREA/AP IMAGES

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τις σημερινές αναμετρήσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το μεγάλο ματς της ημέρας διεξάγεται στον όγδοο όμιλο ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ουρουγουάη (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Καμία από τις δύο δεν έπεισε με την εμφάνιση της στην πρεμιέρα, ενώ το παιχνίδι είναι αρκετά κρίσιμο αναφορικά με την πρώτη θέση.

Η Ουρουγουάη είναι από τις ομάδες που το αγωνιστικό τους στιλ δεν βολεύει την Πορτογαλία. Φάνηκε και στο προηγούμενο Μουντιάλ, όπου και την κέρδισε με 2-1. Το σύνολο του Σάντος εμφάνισε προβλήματα στο αμυντικό τρανζίσιον στην πρεμιέρα, τα οποία η Σελέστε μπορεί να τα εκμεταλλευτεί χτυπώντας στην κόντρα-επίθεση. Το διπλό στο 4.20 είναι αρκετά τσιμπημένο, μην ξεχνάμε ότι η… πιο βαριά φανέλα του ζευγαριού ανήκει στην τυπικά φιλοξενούμενη (2 κατακτήσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων). Για μικρότερο ρίσκο μπορούμε να κοιτάξουμε και προς το Χ2 στο 1.89.

Επιθετική ποιότητα διαθέτουν αμφότερες και δεν χρειάζονται πολλές ευκαιρίες για να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό. Λογικά θα πάμε σε παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες και το Goal/Goal του 2.09 δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση.

Από πλευράς ειδικών στοιχημάτων, ο στόπερ της Ουρουγουάης, Χιμένες είναι από τους ποδοσφαιριστές που τους χαρακτηρίζει το πάθος ενώ γενικότερα δεν διστάζει να πραγματοποιήσει δυνατά μαρκαρίσματα. Με τη γρήγορη μεσοεπιθετική γραμμή που διαθέτει η Πορτογαλία, εκτιμούμε ότι θα κάνει αρκετά φάουλ και σε κάποιο ο Φαγκάνι δεν θα του… χαριστεί. Το ενδεχόμενο να δεχθεί κίτρινη κάρτα στο 3.10.

Βραζιλία - Ελβετία

Εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Σερβία για τους Βραζιλιάνους, οι οποίοι κέρδισαν 2-0 αλλά είχαν ευκαιρίες για να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το σκορ. Στα θετικά η τρομερή απόδοση του Ριτσάρλισον, ο οποίος βγήκε και MVP του ματς. Τη νίκη επισκίασε ο τραυματισμός του Νεϊμάρ, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο και θα λείψει από τα ματς με Ελβετία και Καμερούν.

Η Ελβετία θα αγωνιστεί με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα (18:00 ANT1, Live από το SPORT24). Γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πολλά φάουλ. Εξάλλου για να σταματήσει την πλούσια επιθετική γραμμή της Βραζιλίας είναι πολύ πιθανό να ρίξει και λίγο… ξύλο. Απέναντι στο πιο… σοφτ Καμερούν πραγματοποίησε 12 φάουλ και τώρα εκτιμούμε ότι θα το ξεπεράσει κατά πολύ το line. Το ενδεχόμενο να κάνει τουλάχιστον 15 φάουλ (Over 14,5) στο 2,10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία-Ουρουγουάη: Χ2 (απόδοση 1.89)

  • Βραζιλία-Ελβετία: Over 14,5 φάουλ Ελβετία (απόδοση 2.10)

Καθημερινές αναλύσεις για όλα τα παιχνίδια του Μουντιάλ 2022 στο BetMarket.gr, με έξυπνα ειδικά στοιχήματα, στατιστικά, ιστορίες, παρασκήνιο, αποδόσεις Μουντιάλ 2022 και το συναρπαστικό Challenge παιχνίδι!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ