ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αναγκασμένη να ρισκάρει η Σενεγάλη, δίνει το 2.35 ο Λαόθ

Προγνωστικά Μουντιάλ: Αναγκασμένη να ρισκάρει η Σενεγάλη, δίνει το 2.35 ο Λαόθ
Ο Ματέου Λαόθ EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Ισημερινός - Σενεγάλη και Ιράν - ΗΠΑ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το σημερινό πρόγραμμα στο Μουντιάλ περιλαμβάνει δύο πολύ μεγάλους "τελικούς" πρόκρισης στον πρώτο και στο δεύτερο όμιλο αντίστοιχα.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, στον πρώτο όμιλο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Ολλανδία θα κερδίσει το Κατάρ και θα κλειδώσει την πρωτιά, συνεπώς όλα τα βλέμματα θα πέσουν στην αναμέτρηση του Ισημερινού με τη Σενεγάλη, που ουσιαστικά θα κρίνει τη δεύτερη θέση του γκρουπ (17:00 ANT1, Live από το SPORT24).

Ο Ισημερινός έχει το προβάδισμα, αφού του κάνει και η ισοπαλία. Επίσης, στα πρώτα δύο ματς της διοργάνωσης άφησε σαφώς καλύτερες εντυπώσεις από τη Σενεγάλη, η οποία χωρίς τον Σάντιο Μανέ, δυσκολεύεται αρκετά στο εκτελεστικό κομμάτι. Στοιχηματικά πάντως, δεν γίνεται να πάμε στον άσο, σε τιμές φαβορί, από τη στιγμή που η ομάδα του Άλφαρο προκρίνεται και με ισοπαλία.

Εδώ έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον κάποια επιλογή με γκολ. Οι μπουκ δίνουν καθαρό φαβορί το Under 2,5 σε τιμές ακόμη και κάτω από το 1.60. Η Σενεγάλη όμως είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει, διότι χρειάζεται μόνο νίκη. Μένει να φανεί αν θα το κάνει από το ξεκίνημα ή θα ψάξει με υπομονή ένα τέρμα, παίρνοντας μεγαλύτερα ρίσκα στο δεύτερο ημίχρονο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε κάθε περίπτωση, αν μπει ένα γκολ είναι δεδομένο πως το ματς θα ανοίξει. Αν το βάλει η Σενεγάλη, ο Ισημερινός θα βγει όλος μπροστά για να ισοφαρίσει. Αν πάλι προηγηθούν οι Λατινοαμερικάνοι, τότε τα "λιοντάρια της Τεράνγκα" θα χρειάζονται δύο γκολ και θα είναι αυτά που θα πρέπει να επιτεθούν μαζικά.

Συνήθως σε τέτοια ματς δεν αργεί να ανάψει η σπίθα και το Goal/Goal σε τιμές άνω του 2.00 μοιάζει η καλύτερη δυνατή επιλογή, αφού καλύπτουμε τα νώτα μας και στο ενδεχόμενο να κολλήσει το παιχνίδι στο 1-1. Με το σχετικό ρίσκο, παίζεται και το 1-1 ως σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα σε απόδοση 2.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στον δεύτερο όμιλο, η Αγγλία είναι σε παρόμοια θέση με την Ολλανδία. Έχει έναν σχετικά βατό αντίπαλο μπροστά της, όπως είναι η βαριά και αργή Ουαλία και πιθανότατα θα καθαρίσει με την πρωτιά.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει η αναμέτρηση του Ιράν με τις ΗΠΑ (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Προφανώς πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, λόγω των τεταμένων πολιτικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Μπορεί να μην είναι το ιδανικό, όμως η πολιτική πάντα επηρέαζε και θα επηρεάζει τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο, που έχει προ πολλού ξεπεράσει τα στενά όρια ενός αθλήματος και έχει αναχθεί σε κοινωνικό φαινόμενο, σε μία αναπαράσταση της ίδιας της ζωής μας.

Το αντίκτυπο λοιπόν, μίας νίκης ή μίας ήττας, σε έναν αγώνα εθνικών ομάδων σε Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τεράστιο, ειδικά όταν στην εξίσωση βρίσκονται αυτές οι δύο συγκεκριμένες χώρες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη λογική επομένως ότι θα πέσουν κυριολεκτικά κορμιά στην αποψινή αναμέτρηση του Ιράν με τις ΗΠΑ, ενδεχομένως αξίζει να στραφούμε στην αγορά των καρτών. Η FIFA όρισε για διαιτητή τον πολύπειρο Ματέου Λαόθ. Ο Ισπανός ρέφερι θεωρείται από τις κορυφαίες σφυρίχτρες παγκοσμίως και έχει διαχειριστεί ξανά στο παρελθόν κρίσιμες αναμετρήσεις, ωστόσο έχει την τάση πολλές φορές να αναδεικνύεται ο ίδιος σε πρωταγωνιστής του αγώνα.

Στη φάση των ομίλων έχει διευθύνει ακόμη ένα παιχνίδι, το Κατάρ – Σενεγάλη για τη δεύτερη αγωνιστική, όπου έβγαλε έξι κάρτες. Στο 2.35 να δώσει και απόψε Over 5,5 κάρτες σε ένα πολύ πιο καθοριστικό ματς, όπου υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να προκύψουν εντάσεις και αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Με το σχετικό ρίσκο παίζεται και το Over 0,5 κόκκινη κάρτα στο 3.50, παρότι στη διοργάνωση έχει δοθεί μόλις μία μέχρι στιγμής. Το Ιράν – ΗΠΑ πάντως θεωρείται το πιο πιθανό ματς για να δούμε τη δεύτερη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισημερινός – Σενεγάλη: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 17:00
  • Ιράν – ΗΠΑ: Over 5,5 κάρτες (απόδοση 2.35), 21:00

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ