TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο combo με σκόρερ

Ο Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας
Ο Μέμφις Ντεπάι με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας 2022 PETER DEJONG / AP PHOTO

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά την τελευταία αγωνιστική στους πρώτους δύο ομίλους του Μουντιάλ και καταλήγει σε δύο bet.

Φτάσαμε λοιπόν και στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, με τον 1ο και 2ο όμιλο να ρίχνουν την αυλαία τους σήμερα και να ακολουθούν ως την Παρασκευή και οι υπόλοιποι έξι.

Ισημερινός – Σενεγάλη (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Κανονικός τελικός, ο Ισημερινός παίζει για δύο αποτελέσματα, η Σενεγάλη μόνο για νίκη. Παιχνίδι δηλαδή που κάθεσαι και το βλέπεις περιμένοντας δράμα και ένταση, αλλά που στοιχηματικά δεν είναι και τόσο σώφρον να μπλέξεις. Ο Ισημερινός συνολικά έχει αφήσει καλύτερες εντυπώσεις, όμως για αυτό και δίνεται ελαφρύ φαβορί από τις εταιρείες, ενώ το ότι παίζει για δύο αποτελέσματα κάνει απαγορευτική την επιλογή του άσου. Μια λογική σκέψη το Under, όμως και εδώ οι εταιρείες έχουν πάρει τα μέτρα τους και το δίνουν καθαρό φαβορί του 1.65.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Ολλανδία – Κατάρ (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Από τα λίγα ματς της τελευταίας αγωνιστικής που η μία ομάδα είναι αδιάφορη. Το Κατάρ έχει αποκλειστεί, η Ολλανδία θέλει τυπικά έναν βαθμό για την πρόκριση, αλλά λογικά θα παίξει για τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσει την πρωτιά. Στοιχηματικά βέβαια κι εδώ πολύ λίγα πράγματα, μόλις στο 1.20 ο άσος, ανάλογα χαμηλά και όλα τα χάντικαπ. Μια εναλλακτική σκέψη να σκοράρει ο Ντεπάι, που δεν πήγε στο 100% σε αυτό το Μουντιάλ και στα δύο πρώτα παιχνίδια έπαιξε ως αλλαγή. Λογικά τώρα θα ξεκινήσει βασικός, καθώς ο Φαν Χάαλ θέλει να του δώσει χρόνο ενόψει των νοκ άουτ, και η άμυνα του Κατάρ προσφέρεται ώστε να πάρει τα πάνω του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ουαλία – Αγγλία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Βρετανικό ντέρμπι, η Ουαλία θέλει μόνο νίκη και ταυτόχρονα ισοπαλία στο Ιράν – ΗΠΑ, ώστε να κλέψει πάνω στο νήμα την πρόκριση, οι Άγγλοι προκρίνονται ακόμη και με ήττα έως 3 γκολ, αλλά θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν την πρωτιά. Η Ουαλία δεν έπεισε σε αυτό το Μουντιάλ και δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει το κόλπο γκρόσο απέναντι στην Αγγλία, που απόλυτα φυσιολογικά δίνεται χαμηλά, γύρω στο 1.45. Κι εδώ πάντως μπορούμε να κάνουμε μια εναλλακτική σκέψη πάνω στους σκόρερ. Στην Αγγλία ο Σαουθγκέιτ δέχεται σκληρή κριτική για το ότι δεν χρησιμοποιεί τον Φόντεν και σήμερα, μετά και το 0-0 με τις ΗΠΑ, ο άσος της Σίτι αναμένεται να ξεκινήσει. 7 γκολ έχει πετύχει στην Premier φέτος ο Φόντεν (συν ένα στο Champions League), έχει λογική να ψάξουμε το γκολ του.

Ιράν – ΗΠΑ (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Μπορεί βέβαια ως ονόματα και ως ποδοσφαιρικά μεγέθη να μη λέει τίποτα το ζευγάρι, όμως στην πράξη μιλάμε για το μεγαλύτερο παιχνίδι ως τώρα στο φετινό Μουντιάλ. Όχι μόνο γιατί έτσι κι αλλιώς είναι τελικός πρόκρισης (όποια νικήσει προκρίνεται, ενώ στο Χ οι ΗΠΑ αποκλείονται και το Ιράν προκρίνεται αν ταυτόχρονα η Ουαλία δεν κερδίσει την Αγγλία) αλλά κυρίως γιατί μιλάμε για δυο χώρες με απόλυτα εχθρικές σχέσεις. Αίμα και άμμος, όπως καταλαβαίνεις, το ματς και μόνο για στοίχημα δεν προσφέρεται. Οι ΗΠΑ είναι θεωρητικά καλύτερη ομάδα, και για αυτό δίνονται και φαβορί γύρω στο 2.00, αλλά για τους Ιρανούς το να παίζουν την πρόκρισή τους απέναντι στους Αμερικανούς ισοδυναμεί κυριολεκτικά με… ιερό πόλεμο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολλανδία – Κατάρ: 1 & anytime Ντεπάι (απόδοση 1.87) 17:00
  • Ουαλία – Αγγλία: 2 & anytime Φόντεν (απόδοση 3.50) 21:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ