ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά MLS: Με το κίνητρο του Καστεγιάνος και το σερί του Κούτσο Ερνάντες

Ο άσος της Νέας Υόρκης, Βαλεντίν Καστεγιάνος πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στο Σολτ Λέικ
Ο άσος της Νέας Υόρκης, Βαλεντίν Καστεγιάνος πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στο Σολτ Λέικ © 2022 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Νέα Υόρκη - Ιντερ Μαϊάμι και Κολούμπους - Νιου Ιγκλαντ για το MLS.

Γεμάτο πρόγραμμα τα ξημερώματα στο MLS με 12 συνολικά αναμετρήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι της Νέας Υόρκης με την Ιντερ Μαΐμι, καθώς δεν αποκλείεται να είναι το τελευταίο του Τάτι Καστεγιάνος μπροστά στο κοινό του Yankee Stadium (24/07 02:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Ο 23χρονος Αργεντινός φορ, όλα δείχνουν ότι αυτό το καλοκαίρι θα πάρει μεταγραφή σε ευρωπαϊκό σύλλογο, με τη νεοφώτιστη στη La Liga, Χιρόνα, να έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Σύμφωνα πάντως με όσα δήλωσε, ο υπηρεσιακός τεχνικός της Νέας Υόρκης, Νικ Κάσινγκ, ο πρώτος σκόρερ του MLS για το 2021, έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Ιντερ Μαϊάμι και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Ο Καστεγιάνος τα τελευταία χρόνια είναι από τους κορυφαίους σκόρερ του πρωταθλήματος. Σε 108 παιχνίδια MLS έχει σκοράρει 50 γκολ και έχει μοιράσει 19 ασίστ. Φέτος, έχει ήδη 13 γκολ σε 16 συμμετοχές. Φυσικά, το κίνητρό του απόψε θα είναι αυξημένο, αφού θα ήθελε να αποχαιρετίσει το κοινό της Νέας Υόρκης με ακόμη ένα τέρμα.

Στο 1.70 το anytime του Καστεγιάνος, σε τιμές διπλασιασμού σε combo με τη νίκη των γηπεδούχων, οι οποίοι είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από το Μαϊάμι και μετρούν 4/4 νίκες εναντίον του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μία καλή περίπτωση anytime σκόρερ είναι φυσικά και αυτή του Κούτσο Ερνάντες. Ο Κολομβιανός άσος έχει αγωνιστεί μόλις 137 λεπτά με τη φανέλα του Κολούμπους και έχει ήδη προλάβει να σημειώσει τέσσερα γκολ!

Πέτυχε το νικητήριο τέρμα στο 3-2 επί του Σικάγο, όπου έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή. Εν συνεχεία έβαλε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο εκτός έδρας 2-2 με την Ουάσινγκτον. Την προηγούμενη αγωνιστική, άνοιξε το σκορ στη νίκη με 2-0 επί του Σινσινάτι.

Απόψε το Κολούμπους παίζει με το Νιου Ιγκλαντ (24/07 02:30 Live από το SPORT24), το οποίο δέχθηκε οκτώ γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια του και από το 2014, σε εννιά επισκέψεις του στο Οχάιο δεν έχει κρατήσει ποτέ ανέπαφη την εστία του.

Στο 2.65 να συνεχίσει το σερί του ο Κούτσο Ερνάντες, σκοράροντας για τέταρτο διαδοχικό ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νέα Υόρκη - Ιντερ Μαϊάμι: 1 & Να Σκοράρει ο Καστεγιάνος (απόδοση 1.98), 02:00
  • Κολούμπους - Νιου Ιγκλαντ: Να Σκοράρει ο Κούτσο Ερνάντες (απόδοση 2.65), 02:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ