ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά MLS: Η παράδοση του Σιάτλ, η ποιότητα του Λ.Α. και το σερί της DC

Οι παίκτες του Λος Άντζελες πανηγυρίζουν το γκολ του Κρίστιαν Αράνγκο κόντρα στους Γκάλαξι
Οι παίκτες του Λος Άντζελες πανηγυρίζουν το γκολ του Κρίστιαν Αράνγκο κόντρα στους Γκάλαξι © 2022 KYUSUNG GONG/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Κάνσας - Λος Άντζελες, Ουάσινγκτον - Μόντρεαλ και Σιάτλ - Κολοράντο για το MLS.

Το Λος Άντζελες έχει αρχίσει να σκορπάει το τρόμο στο MLS με το φανταχτερό του ρόστερ. Στο προηγούμενο παιχνίδι με το Νάσβιλ, έκαναν το ντεμπούτο τους ο Κιελίνι και ο Μπέιλ. Ο Ιταλός στόπερ ξεκίνησε βασικός και έπαιξε 60 λεπτά, ενώ ο πρώην άσος της Ρεάλ μπήκε αλλαγή στο 72'.

Η ουσία είναι ότι το Λος Άντζελες μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, είναι στην κορυφή της Δύσης και αυτή τη στιγμή είναι ξεκάθαρο πως έχει το κορυφαίο δυναμικό στην κατηγορία.

Το Κάνσας παραπαίει από το ξεκίνημα της σεζόν και στο Σολτ Λέικ ήταν τυχερό που έχασε μόνο με 3-0. Δύσκολα θα μπορέσει να φρενάρει τη φόρα του Λ.Α. Τίμιο το διπλό στο 2.10 (24/07 03:30 Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο παιχνίδι του Σιάτλ με το Κολοράντο ο άσος κινείται πτωτικά και από τα αρχικά 2.10 έχει πλέον υποχωρήσει σε τιμές κάτω από το 1.90 (24/07 05:00 Live από το SPORT24).

Το Σιάτλ προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, χωρίς ούτε καν να σκοράρει και ψάχνει απεγνωσμένα αντίδραση. Το αποψινό ματς θεωρητικά είναι μία καλή ευκαιρία να το κάνει, καθώς το Κολοράντο είναι μαζί με το Τορόντο οι μοναδικές ομάδες της λίγκας χωρίς νίκη εκτός έδρας (0-3-6). Επίσης, το Σιάτλ έχει τρομερή παράδοση τα τελευταία χρόνια κόντρα στο Κολοράντο, αφού από το 2017 και μετά, σε τέσσερις αναμετρήσεις τους στο Lumen Field, έχει πετύχει ισάριθμες νίκες με γκολ 12-0.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος, στο παιχνίδι της Ουάσινγκτον, του Ταξιάρχη Φούντα, με το Μόντρεαλ η συμπεριφορά των δύο ομάδων οδηγεί αβίαστα προς το αμφίσκορο (24/07 03:00 Live από το SPORT24). Η Ουάσινγκτον, η οποία περιμένει ακόμη το ντεμπούτο του Γουέιν Ρούνι, δεν έχει καμία καθαρή εστία στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, έχοντας δεχθεί σε αυτό το διάστημα εννιά φορές από δύο γκολ και πάνω!

Το Μόντρεαλ κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 το Τορόντο, πραγματοποιώντας ικανοποιητική εμφάνιση. Αυτό πάντως, ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι που κρατάει φέτος ανέπαφη την εστία του.

Οι Καναδοί μετρούν φέτος 7/10 αμφίσκορα εκτός έδρας. Πέρυσι είχαν χάσει με 2-1 στην πρωτεύουσα από την Ουάσινγκτον και πρόπερσι είχαν κερδίσει με 3-2. Στο 1.60 να συνεχιστεί το σερί με τα Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουάσινγκτον – Μόντρεαλ: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 03:00
  • Κάνσας – Λος Άντζελες: 2 (απόδοση 2.10), 03:30
  • Σιάτλ – Κολοράντο: 1 (απόδοση 1.87), 05:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ