BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ιταλία: Ζόρικο Derby d’ Italia

Μονομαχία των Τσαλχάνογλου και Ραμπιό σε ντέρμπι της Ίντερ με την Γιουβέντους | 26 Απριλίου 2023
Μονομαχία των Τσαλχάνογλου και Ραμπιό σε ντέρμπι της Ίντερ με την Γιουβέντους | 26 Απριλίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Φουλ του ντέρμπι στο κυριακάτικο πρόγραμμα. Παιχνίδι με τέσσερις επιλογές έως το 3.50.

Στη Serie A της Ιταλίας ένα από τα σημαντικά ματς της ημέρας είναι αυτό μεταξύ της Αταλάντα και της Λάτσιο. Σε καλό “φεγγάρι” η Αταλάντα αλλά η Λάτσιο έχει θετική παράδοση στο Μπέργκαμο και πάντα τη δυσκολεύει. Η Αταλάντα πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Ουντινέζε, δίκαιη νίκη με 2-0. Έμεινε στο 0-0 με τη Νάπολι η Λάτσιο, στο πιθανώς χειρότερο θεαματικά παιχνίδι της φετινής Serie A. Πολύ αμφίρροπο, η Λάτσιο πολύ δύσκολα θα είναι τόσο κακή επιθετικά. Πάμε με το αμφίσκορο στο 1.95.

Αργότερα το βράδυ στην Ιταλία, υπάρχει το τεράστιο παιχνίδι κόντρας ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουβέντους. Το κλασικό Derby d’ Italia με την έντονη αντιπαλότητα. Επέστρεψε στην κορυφή μετά το 1-0 στη Φιορεντίνα η Ίντερ και με ματς λιγότερο, στη χειρότερη στιγμή η γκέλα με την Έμπολι (1-1) για τη Γιουβέντους, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 17’. Η Γιουβέντους παρότι θεωρητικά πρέπει να ρισκάρει θα παίξει με δέκα πίσω από την μπάλα, αξίζει το ρίσκο στην καλοπληρωμένη ισοπαλία στο 3,50.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Άλλο ένα ντέρμπι της Μαδρίτης φέτος, με τη Ρεάλ αυτή τη φορά να υποδέχεται την Ατλέτικο. Για το Σούπερ Καπ (10/01) στο Ριάντ: Ρεάλ – Ατλέτικο 3-3, ενώ για το Κύπελλο (18/01): Ατλέτικο – Ρεάλ 2-2. Στο πρώτο στα πέναλτι κέρδισε η Ρεάλ, στο δεύτερο στην παράταση η Ατλέτικο. Έδειξε σημάδια κόπωσης η Ατλέτικο την Τετάρτη (νίκησε δύσκολα με 2-1 τη Ράγιο Βαγιεκάνο) κι έχει να σκεφτεί τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Αθλέτικ που έρχεται. Είχε ματς την Πέμπτη η Ρεάλ, όμως δείχνει να έχει το πάνω χέρι στο ντέρμπι τη δεδομένη στιγμή. Ο άσος στο 1.70.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Ligue 1 της Γαλλίας οι προβολείς πέφτουν στο Λιόν – Μαρσέιγ. Δύο προκρίσεις στο Κύπελλο επί ερασιτεχνών και δύο δίκαιες ήττες στο πρωτάθλημα στο 2024 μετράει η Λυών. Στο 3-2 από τη Ρεν μετά το απελπιστικό 45λεπτο (3-0) αντέδρασε μειώνοντας σε 3-2. Η Μαρσέιγ ήρθε 2-2 με τη Μονακό εντός, σε ένα ματς που έπαιζε από νωρίς με παίκτη παραπάνω. Έχει επιστροφές τώρα. Παιχνίδι που μπορούν να γίνουν τα πάντα, λογικά θα έχει φάσεις και γκολ. Το Goal/Goal & Over 2,5 πληρώνει 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Λάτσιο: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 19:00
  • Λιόν – Μαρσέιγ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.20), 21:45
  • Ίντερ - Γιουβέντους: Χ (απόδοση 3.50), 22:00
  • Ρεάλ - Ατλέτικο: 1 (απόδοση 1.70), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ