ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Τελευταία ζαριά για την Τζένοα

Οι παίκτες της Τζένοα πανηγυρίζουν το γκολ απέναντι στη Μίλαν για το ιταλικό κύπελλο
Οι παίκτες της Τζένοα πανηγυρίζουν το γκολ απέναντι στη Μίλαν για το ιταλικό κύπελλο © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Τζένοα ψάχνει απανωτές υπερβάσεις στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για να σωθεί. Την πρώτη, θα την επιχειρήσει απόψε κόντρα στη Γιουβέντους, που έχει την Τετάρτη, τον τελικό κυπέλλου με την Ιντερ.

Η Τζένοα υποδέχεται απόψε τη Γιουβέντους (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Serie A, σε μία αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πλέον στο -4 από την παραμονή, αφού η Σαλερνιτάνα κέρδισε 2-1 την ουραγό Βενέτσια την Πέμπτη σε εξ αναβολής ματς. Αντίθετα, οι μπιανκονέρι έχουν εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League, αφού έχτισαν διαφορά δέκα βαθμών από την πέμπτη Ρόμα.

Τζένοα - Γιουβέντους: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η αλήθεια είναι πως αν τελικά η Τζένοα υποβιβαστεί, δεν θα είναι μία άδικη εξέλιξη, καθώς μιλάμε για μία ομάδα που έχει κάνει τρεις νίκες σε 35 αγωνιστικές. Το πρόγραμμα στις τρεις τελευταίες στροφές είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού έχει να παίξει επίσης με τη Νάπολι και την Μπολόνια, συνεπώς αναζητούνται υπερβάσεις, που σε όλο το πρωτάθλημα έχει δείξει ότι δεν μπορεί να τις κάνει.

Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Τζένοα προέρχεται από την οδυνηρή ήττα με 1-0 στο ντέρμπι της Γένοβας με τη Σαμπντόρια. Σε ένα δραματικό παιχνίδι, η Τζένοα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι στις καθυστερήσεις, ωστόσο ο καπιτάνο της ομάδας, Κρισίτο, αστόχησε και κατέρρευσε ψυχολογικά, ξεσπώντας σε δάκρυα.

Είναι τελείως αβέβαιο αν η Τζένοα έχει πλέον άλλα ψυχικά αποθέματα για να παλέψει την παραμονή. Το θετικό είναι πως θα βρει απέναντί της έναν πρακτικά αδιάφορο αντίπαλο. Το να κερδίσει μία θέση στην κατάταξη η Γιουβέντους, δεν αλλάζει κάτι συνταρακτικά για την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, από τη στιγμή που έχει κλειδώσει την έξοδο στο Champions League.

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου, την ερχόμενη Τετάρτη, στο Ολίμπικο της Ρώμης, κόντρα στην Ιντερ. Διόλου απίθανο λοιπόν, ο Αλέγκρι να προστατεύσει ορισμένους βασικούς εν όψει του αγώνα με τους νερατζούρι. Η πιθανότητα να δούμε ροτέισον από τη Γιουβέντους και το γεγονός ότι η Τζένοα καίγεται για θετικό αποτέλεσμα, έχουν ασφαλώς επηρεάσει το σετ, με το διπλό να έχει ξεπεράσει πλέον το 2.00, ενώ είχε ανοίξει στο 1.70-1.80.

Προγνωστικά Ιταλία

Η Τζένοα για να έχει ελπίδα απέναντι σε έναν ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο, θα πρέπει πρώτα να κρατήσει το μηδέν κι αν βρει ένα γκολ έχει καλώς. Άλλωστε, μιλάμε για τη χειρότερη επίθεση της Serie Α με μόλις 25 τέρματα και 12 Under 2,5 στις 13 προηγούμενες αγωνιστικές!

Σταθερά σφιχτά είναι και τα ματς της Γιουβέντους, η οποία εμφάνισε εννιά Under 2,5 στις τελευταίες 14 αγωνιστικές και μόνο δύο Over 3,5. Στη λογική συνεπώς, ότι η "μεγάλη κυρία" δεν πρόκειται να σκιστεί απόψε, μπορούμε να ρισκάρουμε με τη διπλή ευκαιρία (1Χ) σε συνδυασμό με το Under 3,5 σε απόδοση άνω του 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τζένοα – Γιουβέντους: 1Χ & Under 3,5 (απόδοση 2.22), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ