ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Ρίχνει στροφές η Ίντερ, στοίχημα στο 2.30

Ο Μάρκους Τουράμ πανηγυρίζει γκολ του με την Ίντερ σε ματς της Serie A απέναντι στην Σαλερνιτάνα | 16 Φεβρουαρίου 2024
Ο Μάρκους Τουράμ πανηγυρίζει γκολ του με την Ίντερ σε ματς της Serie A απέναντι στην Σαλερνιτάνα | 16 Φεβρουαρίου 2024 @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρεις επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Φινάλε στην αγωνιστική της Serie A με το Ουντινέζε – Ίντερ. Η ισοπαλία είναι η δεύτερη φύση της Ουντινέζε, έχει στα μισά ματς (15/30) πάρει από έναν βαθμό. Στο 1-1 στη Σασσουόλο κυριάρχησε ο φόβος της ήττας και τα ρίσκα που πάρθηκαν ήταν ελάχιστα. Ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση του σκουντέτο έκανε η Ίντερ, άνετο 2-0 επί της Έμπολι. Είναι φανερό πάντως πως έχει ρίξει στροφές το τελευταίο διάστημα και πηγαίνει σε αργό τέμπο και διαχείριση δυνάμεων. Δεν μπορεί να ανακοπεί επιθετικά η Ίντερ, αλλά μπορεί να απειληθεί. Πάμε με το G/G&Over 2,5 στο ικανοποιητικό 2.30.

Στη Δανία γίνεται ο κακός χαμός στις πρώτες θέσεις. Η κορυφή αλλάζει συνεχώς χέρια και το πάμε σε φινάλε θρίλερ. Στο γκρουπ του πρωταθλητή τη Δευτέρα παίζει το τελευταίο ματς της αγωνιστικής, με την Μπρόντμπι να υποδέχεται τη Σίλκεμποργκ. Η Μπρόντμπι φουλ ψυχολογία και ηθικό μετά το 2-1 μέσα στην έδρα της μισητής Κοπεγχάγης στο ντέρμπι μίσους. Η Σίλκεμποργκ χωρίς άγχος, δεν διεκδικεί κάτι. Ματς που αναμένεται να έχει φάσεις και γκολ, μια χαρά επιλογή το over 2,5 στο 1.75.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Η αυλαία της πρώτης κατηγορίας της Πορτογαλίας πέφτει με το Κάσα Πία – Εστορίλ. Ένα ματς με λεπτές ισορροπίες, ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από νίκες και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία. Ειδικά η Εστορίλ είναι σε τρελά κέφια, δύο σερί νίκες και τελευταία το τεράστιο 1-0 επί της Πόρτο! Πήρε πολύ μεγάλη ανάσα και θέλει να συνεχίσει έτσι. Η Κάσα Πία με τη δύναμη της έδρας θα ψάξει ένα καλό αποτέλεσμα, αποδεκτό το 1.95 στο αμφίσκορο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρόντμπι – Σίλκεμποργκ: Οver 2,5 (απόδοση 1.75), 20:00
  • Ουντινέζε – Ίντερ: G/G&Over 2,5 (απόδοση 2.30), 21:45
  • Κάσα Πία - Εστορίλ: G/G (απόδοση 1.95), 22:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ