ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Πρόβλημα στο γκολ η Μίλαν

Ο Στέφανο Πιόλι σε αγώνα της Μίλαν στην Serie A κόντρα στην Σασουόλο | 28 Νοεμβρίου 2021
Ο Στέφανο Πιόλι σε αγώνα της Μίλαν στην Serie A κόντρα στην Σασουόλο | 28 Νοεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η αδυνατεί να αντέξει το βάρος της κορυφής και είναι έτοιμη να... δώσει ξανά το πρωτάθλημα στην Ιντερ. Επιλογή διπλασιασμού στο παιχνίδι με την Τζένοα, που μάχεται την παραμονή της.

Η Μίλαν σε δύο θεωρητικά βατά ματς με Μπολόνια εντός έδρας και Τορίνο εκτός έδρας, έφερε ισάριθμα 0-0 και... χαρίζει τον τίτλο στην Ιντερ. Απόψε, οι ροσονέρι φιλοξενούν την Τζένοα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24) σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, ειδικά μετά τις δύο προηγούμενες γκέλες, που επανέφεραν σε θέση φαβορί τους νερατζούρι για το Σκουντέτο.

Μίλαν - Τζένοα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Δίχως ίχνος υπερβολής, η εμφάνιση της Μίλαν στο Τορίνο ήταν απογοητευτική. Χωρίς κανένα επιθετικό πλάνο, απλά γέμιζε την μπάλα στο κεφάλι του Ζιρού, ο οποίος προσπαθούσε να σπάσει μπάλες δεξιά-αριστερά, αλλά δεν είχε την παραμικρή υποστήριξη.

Καμία φλόγα, μηδενική ένταση και δύο ακραίοι μεσοεπιθετικοί, ο Λεάο και ο Σαλεμάκερς, που δεν μπορούσαν να δώσουν σωστά την μπάλα στα πέντε μέτρα, ή να κάνουν ένα κοντρόλ της προκοπής. Αυτή δεν ήταν εικόνα ομάδας που διψάει για το πρωτάθλημα έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια.

Προγνωστικά Ιταλία: Δεν λένε ψέματα τα xGoals

Λένε ότι η αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, στην προκειμένη περίπτωση όμως τα xGoals (0,64-0,69) περιγράφουν απόλυτα πόσο ανεμική ήταν η επιθετική παρουσία των ροσονέρι στο Τορίνο. Η Μίλαν έχει σημειώσει μόλις εννιά γκολ στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, όπου μετράει οχτώ Under 2,5 και έξι σερί στις τελευταίες αγωνιστικές.

Από την άλλη, η Τζένοα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού είναι προτελευταία στο -3 από την παραμονή με έξι παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε της σεζόν. Το πρόγραμμά της είναι αρκετά δύσκολο, αφού πέρα από το ματς με τη Μίλαν, έχει να παίξει επίσης με τη Γιουβέντους (εντός) και τη Νάπολι (εκτός). Την ερχόμενη εβδομάδα βέβαια, ακολουθεί το do or die με την 17η Κάλιαρι.

Από την ημέρα που ανέλαβε ο Αλεξάντερ Μπλέσιν, η Τζένοα ποντάρει κυρίως στην άμυνά της και στα πρώτα οχτώ ματς με τον Γερμανό στον πάγκο έκανε επτά ισοπαλίες και μία νίκη. Στα τελευταία δύο παιχνίδια όμως, η ομάδα της Γένοβας, έχασε με 1-0 από τη Βερόνα εκτός έδρας και 4-1 εντός από τη Λάτσιο. Η συντριβή από τους λατσιάλι είναι το πρώτο ματς που εκτίθεται η άμυνα της Τζένοα, με τον Μπλέσιν στον πάγκο, καθώς στα προηγούμενα εννιά μετρούσε 9/9 Under 2,5.

Το βασικό της βέβαια πρόβλημα παραμένει η επίθεση, καθώς σε δέκα αγωνιστικές με τον Γερμανό τεχνικό, έχει σκοράρει μόλις τέσσερα γκολ. Κόντρα στη Λάτσιο τα xGoals ήταν 0,58-2,16, με την Τζένοα να έχει κυρίως "σκοτωμένες" τελικές εκτός περιοχής. Εξίσου ανεπαρκής ήταν η επιθετική παρουσία της Τζένοα και στα τρία προηγούμενα ματς με Βερόνα (εκτός), Τορίνο (εντός) και Αταλάντα (εκτός), όπου είχε xGoals 0,71, 0,52 και 0,73 αντίστοιχα.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η Τζένοα έχει καλύτερη επίθεση φέτος μόνο από την ουραγό Σαλερνιτάνα και ότι η Μίλαν εντός έδρας έχει χειρότερη επίθεση από δέκα ομάδες της κατηγορίας (Ιντερ, Νάπολι, Ρόμα, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Αταλάντα, Σασουσόλο, Βερόνα, Τορίνο, Ουντινέζε), αξίζει το ρίσκο στο αουτσάιντερ under 2,5 σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Τζένοα: Under 2,5 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ