TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Έβαλε τα πράγματα σε μία σειρά η Ίντερ

Inter Milan's Lautaro Martinez controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Nov. 21, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Lautaro Martinez controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, Nov. 21, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε δύο δυνατά bets σε Ιταλία και Γαλλία.

Το διπλό της Ίντερ στο Τορίνο επί της Γιουβέντους και τα διαδοχικά λάθη της Μίλαν, έβαλαν ξανά τη Serie A σε μία σειρά. Η Ίντερ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και έχει ξανά την κατάσταση στα δικά της χέρια. Βρίσκεται στο -2 από τη Μίλαν, χρωστά όμως το παιχνίδι στην Μπολόνια, που θα το δώσει στις 27 Απρίλιου.

Προγνωστικά Ιταλία: Πειστική μετά από καιρό

Ήταν πειστική μετά από καιρό στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βερόνα. Κέρδισε με 2-0, σε αγώνα με xGoals 2,68-0,92. Η Σπέτσια κατάφερε να ξεφύγει οριστικά από τη μάχη του υποβιβασμού. Βρίσκεται στο +11 από τηn 18η Βενέτσια και ουσιαστικά, είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Το διπλό με over 1,5 στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών (20:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Γαλλία: Ευκαιρία για προσπέραση

Ο Ζενεσιό έχει κάνει σπουδαία δουλειά στη Βρετάνη. Η Ρεν παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, έχει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, με 67 τέρματα, έχοντας σημειώσει μόλις 3 λιγότερα από την πρωτοπόρο Παρί.

Τρέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 6-1-0, αρχίζει να ξεχωρίζει στη μάχη για την πρώτη τριάδα και έχει βάλει στο σημάδι τη δεύτερη της βαθμολογίας Μαρσέιγ. Η δεύτερη θέση οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League, η τρίτη σε προκριματικά.

Η Ρεν με το εντυπωσιακό σερί που έχει κάνει, έχει αφήσει πίσω της τέσσερις βαθμούς τη Νις και βρίσκεται στο -3 από τη Μαρσέιγ. Οι εταιρίες όμως, βλέποντας τους αριθμούς της, τη δυναμική που έχει αποκτήσει, τη δίνουν πλέον πρώτο φαβορί για τη δεύτερη θέση.

Αυτή η αγωνιστική, είναι η μεγάλη της ευκαιρία (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Δεν έχει εύκολο αντίπαλο, όμως αν τα καταφέρει με τη Μονακό, θα περιμένει να ηττηθεί η Μαρσέιγ, στο Παρίσι, από την Παρί, το βράδυ της Κυριακής, για να πατήσει στη δεύτερη θέση. Ο άσος στο 2.20 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπέτσια - Ίντερ: 2 & over 1,5 (απόδοση 1.55), 20:00
  • Ρεν - Μoνακό: 1 (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ