XGOALS BET

Προγνωστικά Ιταλία: Πληρώνει η Σαλερνιτάνα τα... σπασμένα του Κυπέλλου

Ο Όσιμεν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρόμα - Νάπολι
Ο Όσιμεν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Ρόμα - Νάπολι © 2022 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Νάπολι στο Σαλέρνο με τη Σαλερνιτάνα.

Η Νάπολι προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο στη Serie A, ωστόσο μεσοβδόμαδα υπέστη ένα παντελώς ανέλπιστο κάζο στο ιταλικό Κύπελλο. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι κατέβασε εναλλακτική σύνθεση, με δέκα αλλαγές στην 11αδα και οι παρτενοπέι αποκλείστηκαν στα πέναλτι με 5-4 από την ουραγό και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, Κρεμονέζε.

Η πρωτοπόρος της Serie A έκανε κυριολεκτικά χαρακίρι. Ανέτρεψε ως το 36' το 0-1 του 18', δεν φρόντισε όμως να βάλει τρίτο γκολ για να το κλειδώσει και το πλήρωσε στο 87' σε ανύποπτη φάση. Στην παράταση, μολονότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να κάνει το 3-2 και τιμωρήθηκε στα πέναλτι.

Ο Σπαλέτι θα επαναφέρει απόψε τη βασική του ομάδα για τον αγώνα στο Σαλέρνο με τη Σαλερνιτάνα (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Μολονότι θα λείψει ο Κβαρατσκέλια (7 γκολ, 7 ασίστ), καθώς ανέβασε πυρετό, η Νάπολι έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο και το διπλό δεν ξεπερνάει το 1.30.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άλλωστε, η Σαλερνιτάνα είναι ακόμη ζαλισμένη από το ταπεινωτικό 8-2 στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα. Η έκταση της ήττας, εκτός από αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, προκάλεσε και... πανικό στη διοίκηση, η οποία τη Δευτέρα απέλυσε τον Νταβίντε Νικόλα, για να τον επαναφέρει ξανά στα καθήκοντά του την Τετάρτη, αφού δεν μπόρεσε να βρει άμεσα αντικαταστάτη για τον πάγκο.

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για επαγγελματικό κλαμπ κορυφαίας κατηγορίας σε φημισμένο πρωτάθλημα, όπως το ιταλικό. Μαρτυρούν ότι έχει χαθεί η μπάλα και εκτός απροόπτου και το αποψινό ματς θα κυλήσει ξανά πολλά με λίγα. Ούτως ή άλλως, κοντράρονται η κορυφαία επίθεση της κατηγορίας με τη χειρότερη άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Είναι χαρακτηριστικό, πως με όποιον παίζει πλέον η Σαλερνιτάνα, επιτρέπει πολλές φάσεις. Ακόμη και πριν την οκτάρα από την Αταλάντα, αν δούμε τα xGoals θα διαπιστώσουμε ότι αντίπαλοι, τής δημιουργούν πληθώρα ευκαιριών. Στο 1-1 με την Τορίνο για παράδειγμα τα xGoals ήταν 0,58-2,38. Η ήττα με 1-2 από τη Μίλαν κρίνεται κολακευτική με βάση τα xGoals που ήταν 0,68-3,81. Απολύτως νορμάλ το 3-0 στη Μόντσα με τη γηπεδούχο ομάδα να γράφει 3,08 xGoals έναντι μόλις 0,22 της Σαλερνιτάνα. Ίδια εικόνα και στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα να κερδίζει 2-1 με xGoals 2,53-0,54.

Η Νάπολι με επιθετική τριπλέτα τους Λοσάνο, Οσιμχεν, Ελμάς και τριάδα στους χαφ, τους Ανγκισά, Λομπότκα και Ζιελίνσκι, μοιάζει δεδομένο πως θα φτιάξει φάσεις για τουλάχιστον τρία γκολ. Το Over 3,5 λοιπόν δεν είναι τόσο μακριά για να το πάρουμε μαζί με το διπλό και να χτίσουμε απόδοση 2.50. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι παρτενοπέι μετρούν 9 Over 3,5 στα τελευταία 16 επίσημα παιχνίδια τους και την προηγούμενη αγωνιστική έβαλαν πέντε γκολ στη Γιουβέντους!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαλερνιτάνα – Νάπολι: 2 & Over 3,5 (απόδοση 2.50), 19:00
TAGS XGOALS BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ