ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Παράδοση για Under στο Μπενεβέντο - Πίζα

Ο άσος της Μπενεβέντο, Καμίλ Γκλικ
Ο άσος της Μπενεβέντο, Καμίλ Γκλικ © 2022 SALVATORE LAPORTA/ASSOCIATED PRESS

Μπενεβέντο και Πίζα μονομαχούν για την πρόκρισή τους στον τελικό των μπαράζ ανόδου στη Serie B. Η παράδοση μας οδηγεί σε επιλογή στο 1.80.

Συνεχίζονται απόψε τα μπαράζ ανόδου στη Serie B με την Μπενεβέντο να παίζει κόντρα στην Πίζα. Το συγκεκριμένο ματς εντάσσεται στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης, όπου οι αγώνες είναι διπλοί και δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας.

Αν μετά τη ρεβάνς, στην έδρα της Πίζα, το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο, τότε προκρίνεται στον τελικό η ομάδα που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική περίοδο, δηλαδή η τρίτη Πίζα.

Προγνωστικά Ιταλία

Η Μπενεβέντο τερμάτισε έβδομη στην κανονική περίοδο και πήγε στο πρώτο μπαράζ με την Άσκολι, με τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις, αφού προέρχονταν από τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Παρόλα αυτά, με ένα γκολ του Λαπαντούλα και ηρωική άμυνα (19-3 οι τελικές) κέρδισε 1-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση. Πήρε έτσι ψυχολογία για τη συνέχεια των μπαράζ και πλέον ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να είναι αυτή η τρίτη ομάδα που θα ακολουθήσει τις Λέτσε και Κρεμονέζε στη Serie A.

Από την άλλη, η Πίζα είχε τις ευκαιρίες της στην κανονική διάρκεια της σεζόν για να κερδίσει την απευθείας άνοδο, ωστόσο δεν τα κατάφερε, διότι στις τελευταίες επτά αγωνιστικές έκανε μόλις δύο νίκες (2-3-2).

Μάλιστα, στις αρχές Απριλίου, η Πίζα υπέστη μία ταπεινωτική ήττα με 5-1 από την Μπενεβέντο εκτός έδρας. Η ομάδα του Λούκα Ντ' Αντζελο αναμένεται πολύ πιο προσεκτική αυτή τη φορά, μετά το κάζο που υπέστη στο προηγούμενο ματς με την Μπενεβέντο. Άλλωστε, η Πίζα έχει υπέρ της και το ενδεχόμενο του συνολικά ισόπαλου σκορ μετά τους δύο ημιτελικούς, άρα δεν έχει ιδιαίτερο λόγο να πάρει σημαντικά ρίσκα στο αποψινό ματς.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι να δούμε ένα ματς υπομονής και τακτικής, αφού όπως φάνηκε και κόντρα στην Άσκολι, η Μπενεβέντο δεν είναι σε θέση να πιάσει από τον λαιμό τον αντίπαλο. Στο 1.80 το Under 2,5, το οποίο επαληθεύτηκε 10 φορές στα τελευταία 14 ματς μεταξύ της Μπενεβέντο και της Πίζα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπενεβέντο - Πίζα: Under 2,5 (απόδοση 1.80), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ