ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Με ροτέισον η Ιντερ, πέρασε φαβορί ο άσος της Τορίνο

Προγνωστικά Ιταλία: Με ροτέισον η Ιντερ, πέρασε φαβορί ο άσος της Τορίνο
@2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Τορίνο με την Ιντερ, στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η τελευταία αγωνιστική της Serie A. Η Ιντερ δοκιμάζεται στο Τορίνο (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), μία εβδομάδα πριν το μεγάλο τελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι νερατζούρι διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας με δέκα νίκες στα τελευταία 11 ματς (10-0-1). Σε αυτό το διάστημα έχασαν μόνο εκτός έδρας από την πρωταθλήτρια Νάπολι, σε μία αναμέτρηση όπου ο Σιμόνε Ιντσάγκι χρησιμοποίησε εναλλακτική σύνθεση, καθώς ακολουθούσε ο τελικός του κυπέλλου με τη Φιορεντίνα.

Όλα δείχνουν ότι και απόψε ο τεχνικός των κυπελλούχων Ιταλίας θα προχωρήσει εκ νέου σε ροτέισον, προκειμένου να προστατεύσει τους περισσότερους βασικούς του εν όψει του αγώνα με τους "πολίτες". Ούτως ή άλλως, η Ιντερ έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στο επόμενο Champions League, μετά την τιμωρία των 10 βαθμών που επιβλήθηκε στη Γιουβέντους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εν ολίγοις, η Ιντερ απόψε είναι πρακτικά αδιάφορη. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για την Τορίνο, η οποία αν κερδίσει θα τερματίσει όγδοη, αφού υπερισχύει στην ισοβαθμία με τη Φιορεντίνα. Η όγδοη θέση ενδέχεται να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο στα προκριματικά του Conference League, εφόσον η UEFA τιμωρήσει τη Γιουβέντους με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, ο άσος υποχώρησε από τα αρχικά 3.00 σε τιμές φαβορί στο 2.55-2.60, παρά το γεγονός ότι η Τορίνο είναι χωρίς νίκη εντός έδρας έξι διαδοχικά ματς!

Η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς πάντως, έρχεται από το άνετο 4-0 στη Σπέτσια και συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά διπλά, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των Λάτσιο, Σαμπντόρια και Βερόνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο – Ιντερ: 1 (απόδοση 2.60), 19:30
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ