BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ιταλία: Με γκολ στο Μαραντόνα και combo στη Γένοβα

Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Napoli's Victor Osimhen celebrates after scoring the opening goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between SSC Napoli and Eintracht Frankfurt at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις της Serie A, εκεί όπου τα γκολ μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Νάπολι με την Μόντσα. Οι γηπεδούχοι είναι σε αγωνιστική κρίση, μιας και μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο ακολούθησε και η ήττα στο ντέρμπι με την Ρόμα. Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα λένε πως θα κινηθεί ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, αλλά μέχρι στιγμής το σίγουρο είναι ότι απογοητεύει. Ειδικά στο Μαραντόνα, όπου έχει υποστεί ήδη 4 (!) ήττες σε 8 αναμετρήσεις (3-1-4). Η Μόντσα από την άλλη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Φιορεντίνα και γνώρισε την ήττα εντός έδρας, έχοντας κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι στα 6 τελευταία. Βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας, σε αρκετή απόσταση από τις θέσεις υποβιβασμού.

Θα αποφύγουμε το σημείο νίκης από το συγκεκριμένο αγώνα και θα μείνουμε στα γκολ με δεδομένο πως καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Η Νάπολι σκοράρει και δέχεται τέρματα στο «Μαραντόνα», μετρώντας 6 Οver 2,5 στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Η Μόντσα μπορεί να συμβάλει σε γρήγορο παιχνίδι. Το Over 2,5 έχει απόδοση 1.85 και αξίζει την προσοχή μας.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά Serie A με την αναμέτρηση της Τζένοα με την Ίντερ. Οι Γενουάτες επικράτησαν στην έδρα της Σασουόλο με ανατροπή (2-1) και πήραν βαθμολογική ανάσα (+6 από την ζώνη του υποβιβασμού). Η έδρα τους αποτελεί και ένα μεγάλο τους «χαρτί», με δεδομένο πως έχουν ηττηθεί μόνο από τη Μίλαν στα 7 τελευταία και μάλιστα με το οριακό 1-0.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ίντερ από την άλλη επικράτησε με 2-0 της Λέτσε, παρά την απουσία του αρχισκόρερ Λαουτάρο Μαρτίνεζ (15 γκολ), σε ένα παιχνίδι που βρήκε γκολ από έναν μέσο (Μπαρέλα) και έναν στόπερ (Μπίσεκ). Παραμένει στην κορυφή και το +4 η Ιντερ. Στην Serie A τρέχει ένα εξαιρετικό σερί 9-2-0, με τις 8/9 νίκες να συνδυάζονται με μηδέν παθητικό.

Η απουσία του Λαουτάρο Μαρτίνεζ είναι κομβικής σημασίας για την Ιντερ, κάτι που φάνηκε και απέναντι στην Λέτσε. Στην συγκεκριμένη έδρα στραβοπάτησαν Νάπολι, Ρόμα και Γιουβέντους. Η Ιντερ με όπλο την άμυνα, θα προσπαθήσει να αποδράσει με το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πάμε στο Combo: Χ2 & Under 2,5 σε απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Μόντσα: Οver 2,5 (απόδοση 1.85), 19:30
  • Τζένοα – Ίντερ: Χ2 & Under 2,5 (απόδοση 2.00), 21:45

Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζουν και τις γιορτές στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ