TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Φαβορί υπό προϋποθέσεις στο Καμπιονάτο, στοίχημα στο 3.00 και στο 3.25

Προγνωστικά Ιταλία: Φαβορί υπό προϋποθέσεις στο Καμπιονάτο, στοίχημα στο 3.00 και στο 3.25
@2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ιταλικό παιχνίδι από τον Λάμπρο Μπαλάφα με δύο επιλογές άνω του 3.00.

Σέντρα και στο Καμπιονάτο, όλοι περιμένουν την επόμενη μέρα της Νάπολι, χωρίς τον Λουτσιάνο Σπαλέτι πλέον στον πάγκο (αναλαμβάνει την Εθνική Ιταλίας) και τον Ρούντι Γκαρσιά να είναι το πρόσωπο που θα συνεχίσει το δύσκολο έργο. Μετά από 33 χρόνια οι παρτενοπέι κατέκτησαν το σκουντέτο και σίγουρα η επανάληψη δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Οι πρωταθλητές αρχίζουν τη φετινή περιπέτεια από το Μπενίτο Στίρπε την έδρα της νεοφώτιστης Φροζινόνε (19:30 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24), η οποία πέρυσι έκανε… πλάκα στη Serie B΄. Σίγουρα το επίπεδο της Serie Α΄ είναι υψηλότερο, αλλά έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα η οποία και ταλέντο διαθέτει και ενθουσιασμό.

Η Νάπολι με εξαίρεση τον στόπερ Κιμ (πήγε στη Μπάγερν) είναι η ίδια ομάδα, παρέμεινε και ο εξαιρετικός φορ Οσιμέν, ο Γκαρσιά είναι έμπειρος προπονητής και θα… πατήσει πάνω στη δουλειά που έκανε ο Σπαλέτι τόσο επιτυχημένα. Το τεστ με την Φροζινόνε έχει απαιτήσεις, αλλά η δυναμική της Νάπολι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πέρυσι η Ίντερ δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τον τίτλο, έριξε το βάρος στην Ευρώπη, έφθασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος οι απαιτήσεις φθάνουν μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έγιναν καλές προσθήκες, οι Ζόμερ, Κουαδράδο, Φρατέζι, Τουράμ, Αρναούτοβις, θα δώσουν σημαντικές λύσεις, είναι απώλειες οι Ονάνα, Λουκάκου, Τζέκο, Γκόσενς. Ο Ιντζάγκι δέχεται κριτική, αλλά απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης, τα αποτελέσματα όμως είναι αυτά που θα κρίνουν και το αν θα εξελιχθεί ήρεμα η σεζόν.

Οι νερατζούρι θα φιλοξενήσουν τη Μόντσα (21:45 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) στην πρεμιέρα, μια ομάδα η οποία πέρυσι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Διοικητικά τα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνεχίζουν τη διαδρομή του Καβαλιέρε, ο πρόεδρος Γκαλιάνι είναι πολύπειρος. Ο Παλαντίνο συνεχίζει στον πάγκο, αποκτήθηκαν οι Γκαλιαρντίνι, Ντ’ Αμπρόζιο, Καρμπόνι, ο πήχης τοποθετείται σε ανάλογο ύψος με τη σεζόν που έφυγε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ναι, η Φροζινόνε θέλει να κάνει αίσθηση με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία μετά τη σεζόν 2018-19 όταν και υποβιβάστηκε, θα βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές, μπορεί να σκοράρει, αλλά δύσκολα θα στερήσει βαθμούς από τη Νάπολι.

Ανάλογη προσέγγιση και στο Ίντερ – Μόντσα, φαβορί οι νερατζούρι αλλά οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλά στην κόντρα, θα δημιουργήσουν φάσεις, μπορούν να βρουν γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φροζινόνε - Νάπολι: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 19:30
  • Ίντερ - Μόντσα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ