ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Έβαλε τις φωνές ο Σάρι και περιμένει αντίδραση

Ο Μαουρίτσιο Σάρι
Ο Μαουρίτσιο Σάρι @ 2022 LUIS VIERA / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Έμπολι.

Για πρώτη φορά την τρέχουσα η Λάτσιο γνωρίζει δύο διαδοχικές ήττες σε επίπεδο Serie A. Στην τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή του Μουντιάλ είχε ηττηθεί εύκολα στο Τορίνο με 3-0 από τη Γιουβέντους και την Τετάρτη, το πρώτο της ματς μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Λέτσε, εξελίχθηκε σε ναυάγιο.

Παρότι άνοιξε νωρίς το σκορ (14'), με τον συνήθη ύποπτο, τον Τσίρο Ιμόμπιλε, υπέστη δίκαια την ανατροπή (2-1) και έμεινε καθηλωμένη στους 30 βαθμούς. Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στη Ρώμη, ο Μαουρίτσιο Σάρι τα... έψαλλε κανονικά στους παίκτες του, προκειμένου να τους αφυπνίσει. Έκανε λόγο για πρόβλημα νοοτροπίας και τόνισε πως δεν είναι δυνατόν για μία ομάδα, που θεωρητικά διεκδικεί μία θέση στην πρώτη τετράδα, να ηττάται κατ' αυτόν τον τρόπο.

Το θετικό για τη Λάτσιο είναι πως η Ιντερ πέταξε κι άλλους βαθμούς το Σάββατο, επομένως αν κερδίσει σήμερα την Έμπολι θα μειώσει στο -1 από την τέταρτη θέση (16:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ο Σάρι περιμένει να δει αντίδραση, όπως για παράδειγμα τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η Λάτσιο είχε χάσει από τη Νάπολι μέσα στο Ολίμπικο και μία εβδομάδα μετά κέρδισε με 2-0 τη Βερόνα. Εξίσου υποδειγματική ήταν η αντίδραση των λατσιάλι και μετά την απρόσμενη ήττα από τη Σαλερνιτάνα, καθώς είχαν απαντήσει με τη μεγάλη νίκη επί της Ρόμα στο ντέρμπι της Ρώμης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Λάτσιο θα παραταχθεί σήμερα πάνοπλη, αφού επιστρέφει και ο μεσοεπιθετικός Λουίς Αλμπέρτο (3 γκολ), συνεπώς ο άσος είναι λογικό φαβορί στο 1.55. Από εκεί και πέρα, μπορούμε να τον ανεβάσουμε ως το 1.98 αν ζητήσουμε ένα σκορ μέχρι το Under 4,5.

Τόσο η Λάτσιο, όσο και η Έμπολι, στην οποία παρεμπιπτόντως έχει εργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν ο Σάρι (την ανέβασε στη Serie A το 2014) έχουν φέτος 16/16 Under 4,5 στο πρωτάθλημα. Οι λατσιάλι έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους εννιά φορές, τις περισσότερες μετά τη Γιουβέντους (12). Από την άλλη, η Έμπολι έχει υιοθετήσει φέτος μία αρκετά συντηρητική προσέγγιση. Με το 1-1 της Τετάρτης στο Ούντινε συμπλήρωσε πέντε διαδοχικά Under 2,5 και επτά στα τελευταία οκτώ.

Σημειώνεται εξάλλου, ότι με εξαίρεση το περσινό τρελό 3-3 στο Ολίμπικο, η Λάτσιο μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της εντός έδρας κόντρα στην Έμπολι, όλες με καθαρή εστία (4-0, 2-0, 2-0, 1-0). Εναλλακτικά λοιπόν, μπορεί να σταθεί και το win to nil για όποιον θέλει να κυνηγήσει μεγαλύτερη απόδοση, σε τιμές στο 2.70+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λάτσιο – Εμπολι: 1 & Under 4,5 (απόδοση 1.98), 16:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ