TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Υποχρέωση νίκης για Σεβίλλη και Νάπολι

Ο Πολιτάνο με τον Ντι Λορέντσο πανηγυρίζουν στο ματς της Νάπολι με τη Μίλαν
Ο Πολιτάνο με τον Ντι Λορέντσο πανηγυρίζουν στο ματς της Νάπολι με τη Μίλαν © 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής (08/01) και ποντάρει σε δύο σημεία από τη La Liga και τη Serie A.

Η Σεβίλλη αγνοεί φέτος τη νίκη στο "Σάντσεθ Πιθχουάν". Τρέχει ένα ρεκόρ 0-3-4 στα εντός έδρας παιχνίδια της και έχει σημαδέψει την αναμέτρηση με τη Χετάφε (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), ώστε να βάλει τέλος σε αυτή την ιστορία. Δεν επιτρέπεται να βρίσκεται η Σεβίλλη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη La Liga.

Δούλεψε το αγαπημένο του σχήμα στη διακοπή

Είναι σίγουρο πως η φετινή χρονιά θα πάει χαμένη για τη Σεβίλλη, όμως σύντομα θα βρεθεί στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο Σαμπάολι δούλεψε στη διακοπή το αγαπημένο του 3-4-2-1 και στο πρώτο παιχνίδι μετά το Μουντιάλ, πήρε ισοπαλία στο Βίγο. Για τα φετινά δεδομένα της Σεβίλλης είναι θετικό αποτέλεσμα και θέλει σήμερα τη νίκη, ώστε να ανασάνει και να αρχίσει να πλησιάζει ομάδες, που δεν γίνεται να βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογία. Έχει καλή πρόσφατη παράδοση με τη Χετάφε, έξι συνεχόμενες νίκες ανεξαρτήτως έδρας, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ. Ο άσος βρίσκεται στο 1,80.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν

Η Νάπολι σήμερα στη Γένοβα παίζει το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Έναν αγώνα που καλείται να αποδείξει πως δεν θα την σκοτώσει η διακοπή. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν η καλύτερη της Ευρώπης στον πρώτο κύκλο της σεζόν. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στο φετινό πρωτάθλημα είναι η πιθανότητα να έχει επηρεαστεί σημαντικά από τη διακοπή του Μουντιάλ.

Δεν είναι απίθανο να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Σε κάθε περίπτωση, το σημερινό παιχνίδι, οι παρτενοπέι το έχουν προσέξει πολύ, καθώς μετά την ήττα από την Ίντερ, που ήταν η πρώτη φετινή σε επίπεδο Serie A και η βαθμολογική πίεση αυξήθηκε αλλά και ο φόβος μην αρχίσει να γράφει αρνητικό σερί.

Η Νάπολι πάντως έχει συνηθίσει να φεύγει με τη νίκη από τη Γένοβα. Τέσσερα συνεχόμενα διπλά μετρά στην έδρα της Σαμπντόρια και επτά σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας. Κομβικό το παιχνίδι για την ομάδα του Σπαλέτι, το διπλό στο 1.45.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαμπντόρια - Νάπολι: 2 (απόδοση 1.45), 19:00
  • Σεβίλλη - Χετάφε: 1 (απόδοση 1.85), 19:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ