ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Χωρίς Ιμόμπιλε η Λάτσιο, ευκαιρία για την Αταλάντα

Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη μέσα στο Ολίμπικο επί της Ρόμα
Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη μέσα στο Ολίμπικο επί της Ρόμα © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Αταλάντα με τη Λάτσιο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Serie A.

Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι φέτος από τα πιο ενδιαφέροντα των τελευταίων ετών και αυτό αντικατοπτρίζεται ασφαλώς στη βαθμολογία, όπου σε απόσταση πέντε βαθμών συνωστίζονται επτά ομάδες, από την πρώτη Νάπολι, που δοκιμάζεται απόψε στο Ολίμπικο με τη Ρόμα, μέχρι την έβδομη Ιντερ, που πέρασε χθες από τη Φλωρεντία, ίσως στο παιχνίδι της χρονιάς.

Αταλάντα - Λάτσιο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το ματς της Αταλάντα με τη Λάτσιο (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), δηλαδή της τρίτης με την πέμπτη ομάδα της κατάταξης. Οι μπεργκαμάσκι πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής. Η ομάδα του Γκασπερίνι ευνοείται από το γεγονός ότι δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καθώς δεν καταναλώνει δυνάμεις σε δύο ταμπλό και προς το παρόν προβάλλει ως μία από τις σοβαρές διεκδικήτριες της τετράδας.

Η Αταλάντα μέχρι πέρυσι είχε τη φήμη της επιθετικής ομάδας, που δίνει διαρκώς Over 2,5. Φέτος όμως, η Dea έχει κάνει στροφή 180 μοιρών. Το παιχνίδι της είναι πολύ πιο μελετημένο και προσεκτικό, δέχεται δύσκολα γκολ και έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μόλις 6 τέρματα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά από 10 αγωνιστικές, παραμένει αήττητη (7-3-0) έχοντας 5 clean sheets και τα περισσότερα Under 2,5 στην κατηγορία (7/10). Η Αταλάντα ήταν εξαιρετικά σοβαρή και την προηγούμενη εβδομάδα, όπου κέρδισε πειστικά με 2-1 τη Σασουόλο (xGoals 2,59-0,54).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μια χαρά σεζόν πραγματοποιεί και η Λάτσιο, η οποία στα πρώτα δέκα ματς έχει ηττηθεί μόνο από την πρωτοπόρο και εντυπωσιακή Νάπολι. Βέβαια, την περασμένη αγωνιστική η Λάτσιο κόλλησε στο 0-0 με τη φορμαρισμένη Ουντινέζε, πληρώνοντας τον τραυματισμό του Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με αναγκαστική αλλαγή στο 29'. Χωρίς τον "μπόμπερ" της, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι βραχυκύκλωσε (xGoals 0,69-0,69) και στο τέλος κινδύνευσε ακόμη και με ήττα.

Μπήκε έτσι στοπ σε ένα σερί τεσσάρων νικών της Λάτσιο, η οποία στα τελευταία τρία παιχνίδια της φιλοδώρησε με τεσσάρες τις Κρεμονέζε, Σπέτσια και Φιορεντίνα.

Φυσικά, στο στρατόπεδο των λατσιάλι επικρατεί προβληματισμός, καθώς στο ρόστερ δεν υπάρχει ισάξιος αντικαταστάτης για τον Ιμόμπιλε (6 γκολ). Ο Σάρι αναγκαστικά θα καταφύγει σε πειραματικές λύσεις, βάζοντας στο "9" είτε τον Φελίπε Αντερσον, είτε τον Πέδρο.

Με τον Ιμόμπιλε στα πιτς, η Λάτσιο δεν θα είναι εύκολο να απειλήσει τη συμπαγή άμυνα της Αταλάντα, η οποία έχει την ευκαιρία απόψε να πετύχει ακόμη μία νίκη δήλωση, μετά το διπλό επί της Ρόμα στο Ολίμπικο, πριν έναν μήνα.

Σε τιμές διπλασιασμού ο άσος. Μπορεί να φτάσει και ως το 2,95 σε combo με το Under 3,5, στη λογική ότι παίζουν οι δύο κορυφαίες άμυνες της κατηγορίας και ότι η Αταλάντα μετράει φέτος 8/10 Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα – Λάτσιο: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.95), 19:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ