ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ιταλία: Ανοδικά το διπλό της Μίλαν, με το 2.35 στο Μεάτσα

Ο Τεό Ερναντέζ της Μίλαν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Αταλάντα για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023
Ο Τεό Ερναντέζ της Μίλαν σε στιγμιότυπο κόντρα στην Αταλάντα για τη Serie A 2022-2023 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η Γιουβέντους έσπασε την Τρίτη το αήττητο της Λέτσε και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της Serie A. Απόψε αγωνίζονται οι δύο ομάδες του Μιλάνου και αναμένεται να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.

Η Μίλαν παίζει στη Σαρδηνία με την Κάλιαρι και ασφαλώς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη (19:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Οι ροσονέρι μετά το βαρύ κι ασήκωτο 5-1 από την Ιντερ στο Derby della Madonnina έβγαλαν αντίδραση. Αρχικά με το 0-0 κόντρα στη Νιούκαστλ, για τους ομίλους του Champions League, σε ένα ματς που έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Και εν συνεχεία κερδίζοντας 1-0 τη Βερόνα για το πρωτάθλημα, έστω και δύσκολα.

Το πρόγραμμα είναι απαιτητικό, καθώς το Σάββατο ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τη Λάτσιο και την ερχόμενη Τετάρτη το παιχνίδι στη Βεστφαλία με την Ντόρτμουντ. Ο Στέφανο Πιόλι λοιπόν, φαίνεται πως θα προχωρήσει απόψε σε ροτέισον, αφήνοντας στον πάγκο τους δύο κορυφαίους σκόρερ του, τον Ραφαέλ Λεάο (3 γκολ) και τον Ζιρού (4 γκολ).

Πιθανότατα, η Μίλαν θα παραταχθεί με επιθετική τριάδα τους Οκαφόρ, Τσουκουέζε και Πούλισικ, ενώ στο τέρμα μάλλον θα παραμείνει ο αναπληρωματικός Σπορτιέλο, καθώς ο Μενιάν προέρχεται από τραυματισμό.

Στον αντίποδα, η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας μόλις ένα γκολ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Την Κυριακή έχασε στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα με 2-0, ενώ στα τέλη Αυγούστου, σε ένα ματς παρόμοιας δυσκολίας με το αποψινό, είχε ηττηθεί εντός έδρας με 2-0 από την Ιντερ.

Η Μίλαν, έστω και με εναλλακτική σύνθεση, έχει την ποιότητα να περάσει από το Κάλιαρι, απέναντι σε έναν αντίπαλο με προβληματική επίθεση. Λογικά, περιμένουμε επαγγελματική νίκη των ροσονέρι, όπως κόντρα στη Βερόνα. Άλλωστε, στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους στο νησί, κέρδισαν με 2-0, 2-0 και 1-0 αντίστοιχα. Το διπλό από το 1.60 έχει σκαρφαλώσει στο 1.85 στο άκουσμα ότι ο Πιόλι θα κάνει ροτέισον και μπορεί να φτάσει και πάνω από το 2.00 με Under 4,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λίγο αργότερα, στο Μεάτσα η Ιντερ περιμένει τη Σασουόλο (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), η οποία έρχεται από τον θρίαμβο με 4-2 επί της Γιουβέντους, σε ένα ματς βέβαια όπου η άμυνα της "Γηραιάς Κυρίας" υπέπεσε σε κωμικοτραγικά λάθη.

Η Ιντερ έχει ξεκινήσει τη σεζόν με το απόλυτο και στην παρούσα φάση προβάλει ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο 1.70. Οι νερατζούρι, μετά το 1-1 στη χώρα των Βάσκων, με τη Σοσιεδάδ για το Champions League, χάρη σε γκολ του Λαουτάρο στο 87', κέρδισαν χωρίς να εντυπωσιάσουν με 1-0 στην Έμπολι, με σκόρερ τον Ντιμάρκο.

Εντός έδρας, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ήταν καταιγιστική στα τελευταία δύο παιχνίδια της, σημειώνοντας συνολικά 9 γκολ κόντρα σε Φιορεντίνα και Μίλαν. Με δεδομένο ότι ο Αρναούτοβιτς είναι τραυματίας και ο Σάντσες δεν βρίσκεται στο 100%, ο Ιντσάγκι δεν έχει το περιθώριο για ροτέισον, τουλάχιστον στην επίθεση, επομένως όλα δείχνουν ότι θα κατέβει ξανά με δίδυμο τους Τουράμ και Λαουτάρο, το οποίο δείχνει να έχει άριστη επικοινωνία και χημεία.

Από την άλλη, η Σασουόλο είναι ένα σύνολο που παραδοσιακά παίζει χωρίς κανένα κόμπλεξ απέναντι στους μεγάλους και κάθε χρόνο κάνει τις ζημιές της. Ειδικά με την επιστροφή του Μπεράρντι, η ομάδα του Αλέσιο Ντιονίζι βελτίωσε κατακόρυφα την παραγωγικότητά της και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι η Ιντερ είχε κερδίσει εντός έδρας με 4-2 τη Σασουόλο, η οποία σκόραρε κόντρα στους νερατζούρι στις επτά από τις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της στο Μιλάνο. Λογικά, η Ιντερ θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ για να λυγίσει την πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη Σασουόλο. Στο 2.35 ο άσος με Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι – Μίλαν: 2 & Under 4,5 (απόδοση 2.05), 19:30
  • Ιντερ – Σασουόλο: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.35), 21:45
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ